Nova ljubav? Tini Stoessel bliska sa 14 godina starijim glumcem!

Tini Stoessel je muzičarka koja nije imala mnogo veza, i nikada nije bila u previše kratkoj vezi-do sada, imala je potvrđenu vezu sa glumcem Peterom Lanzanijem još u doba “Violette“, zatim sa manekenom Pepeom Barrosom od svog prvog solo albuma do Quiero Volver turneje (sa jednom pauzom) i njena najsvežija veza jeste sa pevačem Sebastian Yatrom sa kojim je raskinula još pre godinu dana, pa je Martina već godinu dana singl! Iako se, kako to inače biva u šoubizu, Tinita spajala sa mnogim momcima (poput Kheae, recimo) pevačica je većinu glasina demantovala, međutim, u poslednje vreme pevačica nije niti potvrdila, a nije ni demantovala glasine o ljubavi. Kao što već verovatno znate ako pratite Tini ili Superteen, ona je objavila kolaboraciju sa Mariom Becerrom (pesma “Mienteme“) u kojoj ima par vrućih scena sa dosta starijim glumcem, pa mnogi kažu da je on Tinina nova ljubav! Ipak, hajde da vidimo koliko je ovo istinito!

Naime, spot za pesmu “Mienteme“ sniman je  u gradu Baradero, 150 kilometara od grada Buenos Airesa i zbog toga je cela ekipa morala otići u taj grad na dva dana, uključujući i sve statiste i glumca koji je sa Tini imao par vrućih scena-govorimo o Juanu Soriniju, rodom iz Rosaria, koji se proslavio 2014. ulogom u jednoj fikciji. Ukoliko niste pogledali spot, reč je o scenama gde Tini skida glumca i želi da bude sa njim iz koristi, te mu na kraju ukrade motor! Kako je glumac izjavio, “čim je došao na set, shvatio je kako je raditi s međunarodnim umetnikom svetske klase “,rekao je glumac, koji je to iskustvo opisao kao „ugodno i obogaćujuće“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Juan Sorini (@juansorini)

Uz to, za ovakve vrste uloga obično se uradi kasting uz pomoć kojeg se odabere adekvatan glumac, ali Juan nije morao da ide na kasting, jer su posebno njega odabrali za ovu ulogu. Takođe, na svom Instagramu je objavio par fotografija sa Tini rekavši da se “ludo zabavio snimajući spot za Tini“. Sve ovo medije iz Argentine navelo je da pomisle da je nova ljubav na pomolu. Ipak, Juan je čak 14 godina stariji od Tini, pa je on već blizu četrdesetim godinama! Šta mislite, da li hemija i ljubav postoji između pevačice i glumca? Mi mislimo da je prerano da sudimo o tome, ali se nadamo da je Tini srećna, bila singl ili u vezi!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram