Tini Stoessel otkrila: Hoću da glumim, ne pričam sa Sebastianom

Verujemo da ste i sami primetili koliko vam ovih dana pišemo o pevačici Martini Tini Stoessel, ali to je zbog toga jer čak 6 meseci nije objavljivala nikakvu muziku, a pre 7 dana objavila je svoj prvi singl sa četvrtog solo albuma, “Mienteme“ u saradnji sa Argentinkom Mariom Becerrom. I nova numera je, kao što se i predpostavljalo, oličenje Martininih latino korena, pa se ona stalno vraća zvukovima kumbije, reggeatona, tanga i slično. Uz to, pevačica je aktuelnija nego ikada u medijima koji je sada samo jure da dođu do intervjua sa njom. Takođe, pre par večeri bila je gošća i “Los Mammones“ emisije, a dala je i brojne intervjue za medije poput magazina CARAS i Teleshow (Infobae). Upravo zbog toga pevačica je aktuelna i kod nas, u našim krajevima. U novom intervjuu Tini je otkrila da ne komunicira sa bivšim dečkom, Sebastianom Yatrom, ali da želi da se vrati glumi!

Želiš li se vratiti glumi?

– Volela bih ponovo da glumim i da pronađem vreme za to. Verujem da znate da sam imala glumački projekat prošle godine koji se iz puno razgloga nije mogao ostvariti. Bilo je tako blizu i bila sam toliko ushićena da se to dogodi, ali na kraju ništa od toga. Želja za povratkom u sferi glume postoji i to će se sigurno kad tad dogoditi-otkrila je pevačica.

Kakva si na sentimentalnoj razini nakon raskida sa Sebastianom?

– Vrlo sam dobro, u miru i sreći. Bilo je puno informacija za sve što se raskida tiče prošle godine i sigurno je svako pomešao mnoge informacije i verovao u razne glasine. Za sve treba vremena, određeni proces, razumevanje stvari koje su mi se dešavale u tom trenutku. Možda pre, imajući toliko posla i toliko stvari koje su mi se događale svaki dan nisam se mogla posvetiti sebi i  svojim osećanjima. I prošle godine sam to uspela i zahvaljujući tome danas sam super. Moja veza sa Sebastianom ostala je u sećanju kao lep događaj i period u mom životu. Danas ne komuniciramo, jer smo raskinuli.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ???? ??? ?? ?? – ??? ???? (@tinisfcoexyu)

Kako gledaš na feministički pokret?

– Razumiela sam i učila zahvaljujući ovom pokretu koji se ne događa toliko često u našoj zemlji, već se događa širom sveta, i zahvalna sam jer svaki dan sve više učim o čemu se radi. Svaki dan podižući zastavu koja govori o jednakosti, o toliko stvari, i vrlo sam srećna jer se malo pomalo vide promene i to je pozitivno. Još se puno stvari mora promeniti, ali jako me raduje kad nas vidim tako ujedinjene u tom smislu. I da to nije samo ženska borba, već borba svih. Jako sam ponosna i jako srećna što o tome svakodnevno učim-Tini je otkrila i zaključila svoj govor.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram