Kendall Jenner o anksioznosti: Mislila sam da ću umreti

Verujemo da smo svi nekad poželeli da živimo kao slavne ličnosti-puno novca, privatni avioni, vile, bazeni i slično, ali iako nam se život zvezda čini bajno i sjajno, moramo priznati da nije baš takav. Nije kao da smo se mi nekad našli u životu zvezda, ali možemo zaključiti da ni njima nije uopšte lako! Naime, kao što vidite iz samog naslova, radi se o članici Kardashian-Jenner porodice, Kendall Jenner koja je pre samo par dana bila srećna i zadovoljna prenkujući svoju porodicu, a sada priča o svojoj vrlo teškoj borbi sa mentalnom bolešću. Manekenka je govorila o anksioznosti, te je otkrila da je u dosta navrata govorila sebi da će da umre i da mora da ide u bolnicu, iako se ništa nije dešavalo sa njenim telom!

„Sećam se da sam bila stvarno mlada, rekla bih 8, 9, 10 godina, i da se nisam osećala dobro pa sam još tada mami rekla da nešto nije kako treba. Mislim da je prekomerni posao i biti u situaciji u kojoj se sada nalazim na neki način ono što je uticalo na mene i moju bolest“-započela je Kendall i otkrila nešto o zastrašujućim mislima koje ima: „Imala sam trenutaka u kojima se osećam kao da me treba hitno odvesti u bolnicu jer mislim da mi srce otkazuje i ne mogu disati i treba mi neko da mi pomogne. Imam osećaj da umirem“-priča manekenka o anksioznosti.

Manekenka je rekla da uprkos privilegiji u kojoj je odrasla i divnom životu koji ima, još uvek govori sebi da nije srećna:“I dalje sam ljudsko biće na kraju dana. Bez obzira na to što neko ima ili nema nešto materijalno, to ne znači da nema osećaja u stvarnom životu.“ Za kraj, ona priznaje da je zabrinuta zbog ukidanja mera za COVID-19 i povratka u život pre pandemije:“Ako odem na večeru ili ako vidim nekoliko više svojih prijatelja nego što sam ih navikla videti tokom ove i prošle godine, to me muči“-zaključila je.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram