Kendall Jenner prankovala svoju porodicu: Verena sam!

Porodica Kardashian-Jenner je izuzetno poznata jer, pored “savršenih” izgleda Kardashianki, njihova porodica je non stop u medijima jer svakodnevno se nešto dešava kod njih! Od velikih dešavanja i vesti poput veridbe ili trudnoće, ova porodica privlači pažnju i nekim bizarnim stvarima (poput porudžbinama iz Mc Donaldsa), ali i zbog raznih zezanja i prankova. Ovog puta radi se o 25-godišnjoj manekenki Kendall Jenner koja je trenutno u ljubavnoj vezi sa NBA košarkašem Devinom Bookerom, i ona je odlučila da zezne, odnosno prenkuje svoju porodicu na grupnom četu uz svoju sestru Kourtney Kardashian za Jutjub video na kanalu Poosh, koji je lifestyle brend. Kendall je prankovala familiju da je verena sa Devinom!

Naime, prvo je Kourtney dala izazov Kendall da napiše poruku u porodičnoj grupi i da se pravi da je verena: “Mama će biti u fazonu ‘šta se dešava?!’. Ali, može da poveruje u to, jer nije nemoguće, tako da ću to uraditi. Da li iko ima venčani prsten?”-rekla je Kendall. Nakon što su ljudi iza kamere ponudili da pozajme prsten, manekenka je priznala da je veoma čudno uzeti tuđi prsten i predstaviti ga kao svoj, ali nije odbila čelendž. Ona je uslikala selfi sa prstenom i poslala ga na grupni čet. Ipak, Kendall nije uspela da prevari svakoga!

Recimo, sestra Kylie nije poverovala u fotografiju koju je Kendall poslala: “Lažeš, Kendall lažeš” rekla je Kylie, a onda je Kourtney pozvala da im se pridruži u prenku. Kendall i Kourtney su takođe razgovarale sa Kim i Khloe i pozvale ih da učestvuju u zezanju: “Zašto nam to radiš, glupo je”-rekla je Khloe kojoj se nije dopala ideja. “Bilo je zabavno” rekla je Kendall, a Kourtney je zaključila: “Ipak, znamo da ćete biti uzbuđeni kad se taj veliki dan desi”. Da li se vama sviđa kako je Kendall prankovala svoju porodicu?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Screenshot