Tini Stoessel u intervjuu za CARAS: O karantinu, ljubavi i životu

Pevačica Martina TINI Stoessel je trenutno aktuelnija u medijima nego inače, jer je nakon šestomesečne pauze od izbacivanja muzike svoj “povratak“ na scenu uradila duetom sa Argentinkom Mariom Becerrom sa pesmom “Mienteme“. Njen novi duet definitivno je bio pun pogodak u pravo vreme, jer već broji vrtoglav broj pregleda i stream-ova na svim digitalnim servisima. Kao što smo i rekli, Tinita je veoma aktuelna poslednjih dana što dosta znači Tinistima, ali i nama novinarima jer imamo da vam pišemo što-šta o pevačici! Naime, ona je skoro dala intervju za magazin CARAS i tu smo otkrili mnogo toga interesantnog, pa nismo mogli a da vam ne prevedemo veliki deo intervjua objavljen na njihovom portalu, a uskoro ćemo prevesti i ostale detaljčiće. U novom intervjuu imamo prilike da čujemo nešto o njenom intimnom životu, kao i Tinina razmišljanja, a sve to vam prenosimo upravo sada!

“Sećam se proslave svog 23.rođendana, zaključana u svojoj sobi jer sam tek stigla iz Evrope, a pandemija je tamo već bila u punom jeku. Zbog toga sam jako uživala u ovom rođendanu i bilo mi je lepo iskustvo doseći 24 godine okružena svojim najbližim prijateljima i porodicom. Dakle, usprkos boli koju ova sadašnjost podrazumeva, mogla sam je živeti veoma srećno i bilo mi je zabavno. U životu mi je stalo samo do primanja i davanja ljubavi, i to mi je najvažnije“-započela je Martina svoje poduže izlaganje u intervjuu.

“Prošla sam kroz dug emotivni proces koji mi je, kao i svakom umetniku, pomogao da napišem pesme. Osećala sam da moram izvući sve što želim iz sebe i svojih misli. Bilo je to poput ‘izvlačenja’ svega što se usporavalo! U jednoj od mojih pesama (Te Olvidare) postoji fraza koja kaže  ‘neko vreme idem besciljno ploviti’, ali to je nešto što smo svi učinili u nekom trenutku svog života. U tom trenutku sam se osećala izgubljeno u moru misli, kao što mi se i ranije dešvalo, ali ova godina neizvesnosti učinila je da rastem puno. Priznajem da se nisam baš dobro provela, iako nisam devojka koja lako kreće da plače i tuguje. Hiljadu puta analiziram svaku stvar koja mi se dogodi. Treba mi dug proces i zato dolazim do neizvesnosti, prosto ne znam šta će se desiti“-priznaje pevačica više ne razmišljajući o tome šta će neko reći ili o nagradama ili posledicama koje će doneti budućnost.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели tini (@tinistoessel)


“Ne možeš živeti sa strahom i u strahu. Naučila sam da se život neprestano menja i zato ne volim ništa planirati jer ne znam šta će se sutra dogoditi. I ova pandemija me je naučila puno o tome. Ne mogu samo sesti u avion i leteti negde drugde kao pre. Zbog toga želim živeti tamo gde sam danas. Uživajte u ovom trenutku, u porodici, prijateljima, u sadašnjosti. Pre sam sve planirala, a sada živim za danas i razmišljam samo o sadašnjosti ”-priča Tini u intervjuu. Pre pandemije pevačica je živela 15 meseci bez odmora na turnejama na dva kontinenta. Zaustavljanje u njenom profesionalnom životu govori da ju je to navelo da ponovno nauči uživati ​​u svemu, a ona se i preselila da živi sama u svom stanu.

“Nije da sam danas drugačija nego pre, barem to ne analiziram s te strane. Želim dopustiti da me ponese ono što mi dolazi iz srca . I mislim da pre nisam imala tu mogućnost. Danas o tome ni ne razmišljam. Srećna sam što se budim svaki dan u istom krevetu, u istoj sobi, u istoj kući. To više nije u hotelu ili stanu, to je u mom domu. Danas ako želim nešto uraditi, radim to. Više ne analiziram sve. Nije kao da sam prestala  živeti od pandemije, samo sam otkrila neke nove stvari“. Takođe, rekla je nešto i o sreći: “Ne znam da li moja sreća zavisi od drugih ljudi, ali doživeti toliko dobrih stvari u smo jednom danu života, u jednom mi trenutku nije mi dalo da uživam. Zato je bilo toliko važno da sam u svom životu doživela promenu, i to je bio vrlo svestan proces. Takođe ga smatram vrlo pozitivnim, jer mi je pomoglo da se razbiastrim od misli. Imala sam promjenu iz korena. A ponekad ni ne shvatite sve što proživljavate i što vam zaista treba jer nemate vremena zaustaviti se i videti što se događa oko vas. I ovo vreme pandemije mi je to dopustilo. Stanite, pogledajte i krenite iznova“-zaključuje pevačica u intervjuu.

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: CARAS