Tini objavila novi duet sa Mariom Becerrom!

Verujemo da bi mnogi od vas rekli kako je Tini Stoessel već postigla toliko toga i da ni ona sama nema kud više, međutim, Tinita nas svakodnevno uverava u upravo suprotno! Ona je pre tačno pet godina predstavila svoj solistički album prvenac, a sada već predstavlja prvi singl sa svog četvrtog albuma, odnosno sa četvrte Tini ere. Martina je još u decembru 2020.godine objavila svoj treći studijski album “TINI TINI TINI”, i onda napravila podužu pauzu bez objavljivanja ičega novog koja je trajala čak pola godine! Ipak, Martina se vraća puna iznenađenja i jača nego ikad, jer je ovih dana i veoma aktuelna u medijima zbog svog singla “Mienteme” koji je stigao 30.aprila tačno u ponoć po našem lokalnom vremenu. Kao što verujemo da ste već upoznati ako nas pratite, Tini je u ovom spotu pljačkašića, a uz to je ovo i duet sa Argentinkom Mariom Becerrom, Tininom dobrom drugaricom. Tini je sada i aktuelnija u medijma nego inače, pa verujemo da nas u predstojećim danima očekuje puno Tini vesti. Ipak, hajde da se fokusiramo na ono što vam za sada možemo preneti.

Naime, Tini i Maria su očarale fandom objavivši trominutni video za svoju numeru “Mienteme” (Laži me). U pesmi se govori o tome da devojka toliko voli dečka da mu dopušta da je laže i koristi, a na kraju ga pokrade, odnosno Tini i Maria mu ukradu motor. Zapravo, sve počinje tako što Tini i Maria odu u mali kafić i Tini upozna dečka koji joj se dopadne, a zatim ga u dogovoru sa svojom drugaricom i pokrade! “Radi šta god želiš sa mnom, reci mi da sam večeras tvoja beba, a da smo sutra samo prijatelji, laži me. Znam da imaš želju da budeš sa mnom” su stihovi ove pesme.

Ovih dana nas tek očekuju novosti o Tini jer će ona 100% biti mnogo aktuelna u medijima, a znate da će vam Superteen te vesti i preneti! Ipak, pored “Mienteme”, za sada najveća novost jeste ta što je Tini počela da živi odvojeno od porodice i ima svoj stan u Buenos Airesu gde odseda. Takođe, živi sama i nema partnera, a skoro je shvatila da joj nije potreban dečko da bude istinski srećna i zadovoljna!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram