Iggy Azalea proslavlja prvi rođendan svog sina!

Iggy Azalea je umetnica o kojoj vam definitivno najmanje pišemo, jer je ona prosto izgubila na popularnosti i nema je na top listama, a to je činjenica koju svi, voleli je ili ne, moramo prihvatiti. Azalea je prvo objavila rođenje svog sina 10.juna rekavši da je čekala pravi trenutak da objavi lepu vest. Da podsetimo, Iggy je i samohrana majka, jer je raskinula sa svojim bivšim Cartijem sa kojim se upoznala 2018.godine. Oboje su muzičari, a u jednom periodu su i živeli zajedno, međutim, u oktobru zvezde su objavile da su zvanično raskinuli, ali da će Carti biti uključen u sve što se tiče života njihovog sina Onyxa. Takođe, kao što smo i spomenuli, Iggy je krila svoju trudnoću od sveta čak 9 meseci, a kada su i započele glasine i pretpostavke da je reperka trudna i da se porodila, ona je na njih odgovarala fotografijama pre trudnoće! Ipak, sada njen sin Onyx proslavlja svoj prvi rođendan, a mama mu je napisala veoma slatku poruku.

Da čestita rođendan svom sinčiću, Iggy je na svoj profil postavila kolaž od 4 fotografije na kojima vidimo njenog preslatkog Onyxa kako se igra i veoma je veseo. Mama Iggy je čestitala Onyxu rođendan kratkom i slatkom porukom: “Srećan rođendan mojoj omiljenoj osobi u celom univerzumu. Nikada nisam mislila da ću moći da volim nešto ili nekoga ovoliko. Onyx, ti si prava radost. Tvoja sreća je i moja sreća”. Takođe, reperka je i uklonila komentare sa ovog posta, tako da ukoliko ste mislili da čestitate rođendan Onyxu, to nije moguće!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iggy Azalea (@thenewclassic)

Što se tiče budućih planova Iggy, o tome nemamo puno informacija, jer kao što smo već i naveli, dosta je izgubila na popularnosti. Ipak, ona je skoro objavila svoju pesmu “Brazil”, za koju možete odgledati čak 3 različita videa-audio, visualizer i remix te pesme. Za nedelju dana visualizer je došao do 1.3 miliona pregleda, a remix i audio su došli do mnogo manje gledanja, iako je audio objavljen pre čak 3 nedelje! Iako se ovo nekome može činiti kao veliki uspeh, naravno da i mislimo tako, ali za broj Iggynih pratilaca očekivalo se mnogo više!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram