Juče smo pisali o mukama koje ima Taylor Swift sa Scottom Borchettom i Scooterom Braunom, a odnose se na nemogućnost izvođenje starih pesama na American Music Awardsu gde će Tay dobti nagradu za izvođač decenije.

Taylor je objavila post na društvenim mrežama u kome je pozvala fanove da joj pruže podršku da se izbori za svoje pesme.

Znali smo da je Tay računala na podršku fanova, ali nismo sigurno da je očekivala ovoliku podršku javnih ličnost.

Među prvima se oglasila njena prijateljica Selena Gomez koje je napisala veoma emotivnu poruku u kojoj između ostalog kaže da Scott i Scooter nemaju nikakvo poštovanje prema pesmama koje je Tay pisala sa 14 godina u svojoj sobi. Dodala je i da su opljačkali i srušili jednog od najboljih pisaca pesama našeg vremena i da joj brane da mu slavi svoju muziku sa fanovima. Šta je sve još napisala Selena pročitajte na slici ispod.

I Camila Cabello je stala na strnau Taylor Swift, zapitavši se kako jedna izdavačka kuća i menadžeri može da uradi ovakvu stvar jednom umetniku

“Kao neko ko mnogo voli Taylorinu muziku, njena muzika čini neke od najlepših uspomena mog života. Za ljude su to uspomene, lek, radost…” napisala je Camila Cabello.Oglasile su se i Halsey i Cara Delevigne koje su istakle da niko nikada neće moći da oduzme Taylor glas koji poseduje. Manekenka Martha Hunt snimila se simbolično kako sluša Tayinu pesmu “The Man”, a uz pevačicu su i Gigi Hadid, Lilly Alen, Iggy Azalea, Tinashe, Perez Hilton, Joseph Kahn i mnogi drugi.

Čak se i američka političarka Alexandria Ocasio-Cortez oglasila ovim povodom.

A na početku smo spomenuli i podršku fanova od kojih je krenuo trend #IStandWithTaylor, a organizovano je i potpisivanje peticije koju je u rekordnom rouku potpisalo preko 100.000 ljudi, a to mogu uraditi fanovi iz čitavog sveta, tako da ako već niste, a želite, podržite Taylor i njenu misiju da se izbori za ono što je sama stvorila na linku ovde!