Taylor Swift ne sme da izvodi svoje stare pesme, moli fanove za pomoć
Taylor Swift ne sme da izvodi svoje stare pesme, moli fanove za pomoć
Taylor Swift ne sme da izvodi svoje stare pesme, moli fanove za pomoć

 

U podužoj poruci koju je objavila na svojim profilima na društvenim mrežama pevačica je navela da joj muzički menadžeri Scooter Braun i Scott Borchetta ne dozvoljavaju da izvodi hitove sa svojih starih albuma na koje oni imaju prava.

 

 

Ona dodaje i da je Netflixov dokumentarac o njenom životu također doveden u opasnost jer pomenuti dvojac ne dozvoljava da se koriste stare pesme niti snimci koncerata na kojima izvodi te numere.

Njeni menadžeri Braun i Borchetta još uvek se nisu oglasili sa objašnjenjem za njihove postupke.

Taylor Swift je sve navode iznela  i na Twitteru s naslovom „Ne znam šta drugo uraditi“.

„Trenutno su upitni moj nastup na AMA, Netflixov dokumentarac i bilo koji drugi događaj na kojem sam planirala da nastupim pre novembra 2020. godine“, napisala je pevačica.

Tay e u junu kazala da je njena bivša diskografska kuća Big Machine Records Scotteru Braunu prodala njene ranije hitove, a da pri tome ona nije bila upućena u to. U tom trenutku pevačica je optužila Brauna, koji je menadžer zvezadama kao što su Ariana Grande, Justin Bieber i Demi Lovato, za „neprekidno manipulativno silovanje“.

Ona je također optužila Scottera Brauna za pokušaj demontaže njene muzičke zaostavštine. Također je rekla da planira ponovo da snimi pesme sa svojih prvih šest albuma kako bi mogla posedovati prava na nove verzije, ali izgleda da se situacija dodatno zakomplikovala. Taylor je pozvala u pomoć njene fanove, da pokušaju da pobede u ovoj borbi, te vas pozivamo ako ste fan da joj pružite podršku o ovom teškom trenutku.

Foto: Instagram