Muzička drama koja ovih dana potresa ceo svet još uvek nema srećan kraj! Naime svi već znamo da je Taylor Swift pre par dana objavila na svojim profilima na druševnim mrežama kako joj je zabranjeno da peva svoje stare pesme na American Music Awardsu prestojećeg vikenda, gde će dobiti prizanje za pevača decenije. Nakon njenog izlaganja, mnoge javne ličnosti i milioni fanova su stali na njenu stranu, jasno joj dajući podršku.

Onda se oglasila izdavačka kuće Big Machine Records koja je u saopštenju rekla da Taylor ne govori istinu, pa se oglasio tim Taylor Swift koji je reako da je Big Machine taj koji laže…

I taman smo pomislili da se sinoć sve smirilo kada je stiglo saopštenje u kojem stoji da je Taylor Swift konačno je dobila odobrenje da izvede stare pesme na American Music Awards dodeli nagrada.

Šef izdavačke kuće Big Machine koja je sad u vlasništvu menadžera Scootera Brauna, i nekadašnji prijatelj Taylor Swift, Scott Borchetta, objavio je novo saoštenje u kome je naveo da je između njegove kuće i produkcijske kuće Dick Clark,koja radi AMAs, postignut dogovor po kome Tay može da peva svoje stare pesme uživo, kao i da se ti nastupi kasnije mogu reprizirati na različitim platformama.

U saopštenju se još jednom naglašava da je Taylor lagala javnost, jer kako kaže Scott Borch “Treba istaći da izvođačima ne treba odobrenje muzičke kuće da bi pevale pred TV kamerama. Muzičke kuće moraju da daju svoj pristanak samo u slučaju da se planira dalje prodaja zvučnog i video zapisa.”

Ono što baca senku na ovo saopštenje je to da se American Music Awards ogradio se od ove izjave, pa u njihovom saopštenju piše da oni sa Big Machine Recordsom nisu pravili nikakav dogovor, već da je sve u rukama Taylor Swift i njenog menadžmenta koji će doneti konačnu odluku. Da li vama ovo zvuči kao laž Scott Borchetta? Nama da, te pratimo situaciju da vidimo šta će se dale desiti.

Taylor se sprema za dodelu nagrada, a koje će pesme na kraju pevati saznaćemo nadamo se u narednim danima. I nadamo se da ćemo saznati konačnu istinu ove zavrzlame, jer se sve otelo kontroli i jasno je da neko prećutkuje istinu, i servira javnosti svoje priče!

Foto: Instagram