I došao je konačno taj dan, zapravo ta noć po našem vremenu kada ćemo saznati ko su dobitnici nagrada na 47. izdanju American Music Awardsa.

American Music Awards 2019 je na program večeras, odnosno po našem vremenu od 2 sata noćas, a mesto na kome će se okupiti muzička elita je Microsoft teatar u Los Anđelesu. Domaćica večeri je muzičarka Ciara.

Svi znate da je AMA poznata po tome što veliki broj zvezda nastupa tokom večeri, pa će tako biti i ovog puta. Čast da otvori dodelu nagrada ima Selena Gomez, koja će otpevati dve najnovije pesme. Na sceni se biti i Billie Eilish, Jonas Brothers, Camila Cabello, Shawn Mendes, Kesha, Hasley, Dua Lipa i mnogi mnogi drugi.

A ono što ceo svet s nestrpljenjem čeka je nastup Taylor Swift oko koga se podigla velika frka zbog pevanja starih pesama. Kako god bilo,Tay će imati najduži nastup, izvodiće svoje nove, ali i stare hitove, a sve to kako bi odala poštovanje AMA timu koji ćejoj dodeliti titulu najboljeg izvođača u ovoj dekadi!

Pored toga sve nas zanima i ko će sve otići kući sa statuom u ruci. Najviše nominacija, sedam, ima Post Malone, dok Billie Eilish i Ariana Grande imaju po šest nominacija. Novajlija u svetu muzike Lil Nas X je zaslužio pet nominacija, a isto toliko osvojila je i Taylor Swift.

Kompletan spisak nominacija možete videti ovde

E sad mnogo vas je pitalo gde gledati prenos. Nažalost nijedan naš TV kanal ne prenosi ovo dešavanje večeras, ali ne očajavajte jer postoji mogućnost da gledate preko internet i to preko ovog linka. Link su nam otkrili naši prijatelji sa Famoze, oni već godina tako gledaju AMA dodelu nagrada. Proverite da li vam radi prenos, te ako ste odlučili da uprkos tome što je sutra ponedeljak, dan za školu, gledate smestite se udobno već oko ponoći jer tada kreće prenos sa crvenog tepiha. A sjajna vest je da prenos sa crvenog tepiha možete dagledate i na American Music Awards zvaničnom YouTube kanalu.

Kao što rekosmo znamo da je sutra ponedeljak, dan sa školsim obavezama, pa nas zanima da li ćete gledati dodelu. I šta mislite ko će osvojiti najviše nagrada?

Foto: AMA promo