Zendaya je veoma popularna u poslednje vreme. Prelepa devojka, sa izvanrednim glumačkim talentom, i mnogo prelepih naslovnica koje je ostavila iza sebe. Ali da li znate baš sve o njoj? Danas vam donosimo par interesantnih činjenica o Zendayi!

1. Ah to učenje!

S obzirom na to da su joj i mama i tata učitelji, dok je bila u školi od nje su uvek zahtevali da naporno radi i uči. Kada nije prošla test spelovanja, upala je u veliku nevolju!

2. Kako li se hrani?

Zendaya je vegetarijanka, ali ne voli povrće, pa to celu priču o njenoj ishrani čini veoma zanimljivom!

3. A šta je sa kosom?

Zendaya ima nefarbanu kosu – odnosno, nikada se nije farbala! Kako mnogi kažu, to je u skladu sa njenim ostalim stilovima života – ne podnosi izgrižene nokte i slično!

4. Momci, momci

Njeni roditelji joj nisu dozvoljavali da ima dečka do šesnaeste godine, a na dejting sceni je svega par godina. Kada je našla momka, njeni roditelji su to odmah saznali.

5. Ljubav i životinje

Obožava životinje, naročito pse, pa ima i jednog čije ime u prevodu znači Mesečina. Taj pas je imao dosta zdravstvenih problema i karcinoma koja su mu odstranjeni i sad je dobro!

6. Da nije sportski tip?

Zendaya je morala da trenira najrazličitije sportove i da ide na razne treninge, jer su je roditelji terali. Jedva je skupila hrabrost i rekla da zapravo ne voli sport i da nije sportski tip.

7. Snimanje muzike

Ona je nekada snimala pesme u istom studiu kao i jedan ever-green pevač-Michael Jackson!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Promo