Nove informacije: Evo kako se Justin i Hailey Bieber pripremaju za dolazak bebe
Pevač Justin Bieber i manekenka Hailey Baldwin (Bieber) već par godina žive mirno i uživaju u svom braku i ljubavi koji će uskoro biti krunisan i njihovim prvim detetom. Par je još u maju objavio lepe vesti o proširenju njihove porodice, pa sada sve interesuje kako se oni navikavaju na dolazak bebe i pripremaju za isti, o čemu konačno imamo više informacija.

Naime, izvor je govorio za ET i otkrio sledeće detalje: “Manekenka i pevač provode vreme sa porodicom i prijateljima, idu u crkvu i oslanjaju se na svoj najuži krug ljudi. Pokušavaju da zaista sačuvaju sve posebne trenutke ovog lepog perioda u njihovim životima”.

U trenutku su Justin i Hailey objavili vesti o trudnoći, izvor je otkrio da je manekenka u 6.mesecu, pa kako se termin porođaja sve više bliži i par je sve uzbuđeniji: “Justin i Hailey se osećaju veoma uzbuđeno jer se Hailey približava porođaju. Jedva čekaju da imaju porodicu zajedno i trudnoća ih je dosta zbližila. Oni znaju da se sve izdešavalo baš onako kako je i trebalo i kako je bilo suđeno” – poručuje izvor. Iako još uvek nemamo informacije o polu deteta, sigurni smo da će par i to objaviti kada se Hailey porodi. Do tada, na nama je da čekamo nove informacije.

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram