Olivia Rodrigo o životu na turneji: Spavam po 13 sati dnevno
Olivia Rodrigo je mlada umetnica koja je sa svojom debi numerom prodrmala ceo svet i ubrzo postala jedna od najvoljenijih mladih pevačica na svetu. Ona je trenutno već neko vreme na svojoj turneji pod nazivom “GUTS”, a konstantno nastupati i putovati zna da bude veoma naporno čak i za zvezde koje taj posao rade godinama, a naročito za mlade ljude poput Olivie. U jednom od svežijih intervjua, pevačica je govorila upravo o tome kako njen život izgleda dok je na turneji, i kako uspeva da adekvatno odmori i pripremi se za nastupe.

“Mnogo spavam na turneji, ponekad i po 13 sati dnevno jer sam mnogo iscrpljena. Tako provedem dosta vremena, spavajući, ali takođe čitam i gledam svoje omiljene serije. Recimo, gledala sam Sex & the City svakog dana da bih se osećala kao da sam kod kuće” – otkriva pevačica.

Uprkos tome što je vrlo zauzeta na turneji, Olivia ističe da kada god nastupa u Kia Forumu u Kaliforniji ona može da bude kod kuće: “To je neverovatno, malo i čudno, toliko dugo sam bila na turneji u različitim gradovima širom sveta pa mi je zanimljivo da se probudim u svom krevetu a znam da imam koncert te večeri. Iako to malo remeti moju rutinu, lepo je biti kod kuće i imati porodicu i prijatelje koji dolaze da gledaju koncerte” – poručuje Olivia.

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram