Mlada pop senzacija i predvodnica generacije Z, Olivia Rodrigo predstavlja album „GUTS (spilled)“ – novu verziju svog već uspešnog prošlogodišnjeg izdanja „GUTS“! Uz nove numere koje su osvežile album, objavljen je i  muzički video za singl „obsessed“ čiju režiju potpisuje Mitch Ryan.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Pored singla „obsessed“ koji je Olivia već temeljno promovisala i u okviru svoje turneje, novo izdanje albuma upotpunjeno je numerama „girl I’ve always been“, „scared of my guitar“ i „stranger“, pesmama koje su vernim fanovima poznate kao skrivene numere koje su se do sada nalazile samo na ekskluzivnim verzijama ploča albuma „GUTS“. U društvu već poznatih pesama našla se i potpuno nova numera „so american“ koja je snimljena nakon što je projekat „GUTS“ ugledao svetlost dana.

Od prvog dana svoje karijere i grandioznog singla „drivers license“, Olivia Rodrigo izgradila je status kantautorke čija iskrenost pleni i sa čijom pričom se povezuju milionski obožavaoci, a milijarde slušanja na muzičkim platformama, čak i na numerama koje nisu singlovi, pravi su svedok toga da je u pitanju umetnica čiji albumi se od početka do kraja vrednuju. Sve numere sa albuma „GUTS“ zauzele su visoke pozicije na top listi Billboard Hot 100, čime je muzičarka postala jedina pevačica na planeti čije su sve pesme sa prva dva projekta bar jednu nedelju provele na toj prestižnoj poziciji. Kantautorka je trenutno na unapred rasprodatoj svetskoj turneji koja uključuje 75 koncerata širom Evrope i Amerike, a nova verzija „GUTS“ je tu kao poklon svima koji se mogu povezati sa ovim introspektivnim izdanjem koji nastavlja da obara rekorde.

Izdanje „GUTS (spilled)“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/OliviaRodrigoGUTSspilled

Foto: Universal Music Serbia