Mlada pop zvezda i kantautorka Olivia Rodrigo danas zvanično predstavlja svoj dugoočekivani drugi studijski album pod nazivom „GUTS“! Pored hit singlova „vampire“ i „bad idea right?“ koji su već postigli impresivne uspehe na muzičkim top listama, Olivia publici poklanja još 10 svežih numera. Kako bi proslavila izlazak novog albuma, na društvenim mrežama podelila je video live izvedbe uvodnog singla koji nosi naziv „all-american bitch”. Novim pesmama autorka napušta sanjivi minimalizam koji ju je probio na muzičku scenu i otkriva novonastalu sofisticiranost kako u vokalnom izvođenju, tako i u pisanju tekstova.

Novo studijsko izdanje stiže u jeku primprema za nastup na MTV VMA dodeli nagrada, gde je video spot za numeru „vampire”, čiju režiju potpisuje vizuelna umetnica Petra Collins, ostvario šest nominacija,  uključujući one za video godine, pesmu godine, najbolji pop spot, najbolju fotografiju, najbolju montažu i  za pesmu koja je obeležila leto. Kao i na albumu „SOUR“, glavni saradnik i kreativni partner Daniel Nigro potpisuje produkciju novog izdanja. Dvadesetogodišnja muzičarka upisala se u istoriju pop muzike već svojim debitantskim albumom, koji je oborio rekorde slušanosti na muzičkim servisima i obezbedio joj tri Grammy nagrade. Izdanjem „GUTS“ započinje novo muzičko poglavlje i otkriva publici novu dimenziju svog umeća. Album je već dobio pohvale od strane vodećih medija među kojima je i New York Times, koji su je nedavno proglasili najsjajnijom mladom nadom u pop muzici.

Izdanje „GUTS“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/OliviaRodrigoGUTS

Foto: Nick Walker