Katy Perry o detetu Nicki Minaj: Želim da naša deca dele odeću

Nicki Minaj je pre par dana sa nama podelila izuzetno srećne vesti, obavestivši nas da je trudna, a taj bum dogodio se na Instagramu, o čemu više možete čitati OVDE. Kako su mnoge zvezde to videle, ali i fandom – svi su joj čestitali i poželeli lepe stvari, no Katy Perry se dosetila  da joj poželi nešto malo drugačije, a evo o čemu je reč!

 

View this post on Instagram

 

And finally, by #DavidLaChapelle ?

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Za početak moramo spomenuti da su komentari na objavama Nicki Minaj bili isključeni, a sada ih je uključila uz određeni limit. Čim su komentari bili dopušteni, pregršt lepih želja našao se u njima, a jedan od “komentatora” bila je i pevačica Katy Perry koja je takođe trudna i čeka devojčicu!

Naime, Katy je komentarisala: “Jeste da je sebično, ali se nadam da će biti devojčica, tako da možemo da delimo odeću i menjamo autfite”. Sam komentar trenutno ima nešto više od 23 hiljade lajkova, a mi verujemo da će postati izuzetno popularan, i jedva čekamo da vidimo da li će Nicki biti u #girl ili #boy baby timu! Šta vi mislite, da li Nicki čeka dečaka ili devojčicu?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram