Danna Paola: Imam dečka i on nije Sebastian Yatra!

Danna Paola se već duže vreme spaja sa poznatim Kolumbijcem, bivšim dečkom Tini Stoessel, Sebastianom Yatrom, a glasine su se pojačale nakon raskida Yatre i Martine A kada su Danna i Sebastian objavili duet “No Bailes Sola”, glasine su se samo pojačale. Ipak, Danna sve te glasine poriče rečima da je ona u srećnoj vezi, sa momkom koji nije Yatra!

 

View this post on Instagram

 

YA!!!! OUT NOW ??? #NoBailesSola x @sebastianyatra ???☎️?????⏰? @youtube

A post shared by Danna Paola (@dannapaola) on

Naime, kako i svi, tako i Danna sada radi online intervjue u kojima je ne zaobilaze pitanja o Sebastian Yatri. 

„Obično se uvek smejem tome što me spajaju sa bukvalno svima, svim ljudima sa kojima radim, zbog nečega što se pominje u pesmi. Morate imati poštovanja, jer nikad ne znate šta zapravo stoji iza toga, šta sve taj izvođač prolazi u privatnom životu.“ – započinje priču Danna.

Zatim, za kraj, naglašava Meksikanka: „Moram reći da sam u vezi, imam dečka, srećna sam, i, da, taj dečko NIJE Sebastian Yatra! Želim da ta veza ostane nešto moje, što mi je mnogo dragoceno, ali i privatna je stvar. Sebastian i ja oduvek smo bili samo prijatelji, i, za sad, to i ostajemo.“

Fandom kaže da im je sada laknulo, a mediji ne isključuju opciju da se nešto desi između Yatre i Danne u budućnosti. Šta vi mislite?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram