Sebastian Yatra i Danna Paola najavili duet, Tinisti ljuti!

Od kad je raskinuo sa Tini, Sebastian Yatra nije pokazivao da mu je mnogo stalo do tog raskida, ili da je tužan i slično, dok se  Tini povukla sa društvenih mreža na kratak vremenski period. Ipak, i dalje postoje glasine da se u vezu umešao neko treći, odnosno Danna Paola, koja je i uspela da rastavi Yatru i Tini. Te glasine se mogu ispostaviti kao tačne-jer su Sebastian i Danna najavili zajedničku pesmu!

Naime, Sebastian i Danna najavili su zajedničku pesmu koja se zove “No bailes sola”, odnosno “Ne plešeš sama”, gde vidimo Dannu i Sebastiana na ljubičastom reklamnom posteru. Prvo su pristigli komentari Tinista vezani za sam duet: “O Bože, šta je ovo? Biće ista situacija kao sa pesmom ‘Cristina’-objaviće pesmu, pa će objaviti da su zajedno!”-što je vrlo verovatno i jedna od mogućih činjenica, odnosno istina.

 

View this post on Instagram

 

FALTAN 3 DÍAS ??? @dannapaola #NoBailesSola ??

A post shared by Sebastian Yatra (@sebastianyatra) on

Takođe, mnogi su rekli da Danna Paola kopira Tini-zbog frizura, odeće, izgleda i slično, što neki potvrđuju, a neki kažu da ipak nije tačno. Komentari na Sebovom postu su u glavnom od njegovih i Danninih fanova: “Trebala nam je ova kolaboracija, biće pravi hit!”, ali se i među njima nađu komentari besnih Tinista.

Moramo dodati i Sebastianov Instagram story od pre par dana, na kom vidimo Dannu kako provokativno pleše, a Yatra joj odgovara: “Ne plešeš sama Danna” uz emodžije, a fandom su posebno zainteresovala ova dva (??) emodžija, jer kažu da ukazuju na to da on muva Dannu. Šta vi mislite o svemu ovome?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram