Tini Stoessel i Sebastian Yatra nisu izbegavali da odgovaraju na pitanja jedno o drugom od kad su raskinuli, u šta se možemo uveriti slušajući njihove intervjue sa raznim medijima, ali neki novinari stvarno znaju da preteraju, što je iskusila upravo Tini u maratonu intervjua koje je imala nakon izlaska pesme “Ella Dice”.

Naime, Tini je radila online intervju za “El Trece” TV, gde je tema intervjua zapravo bila pesma “Ella Dice”, međutim, voditeljka nije mogla, a da se ne dotakne teme Sebastiana i Tini. Prvo je Tini potvrdila da će oni snimati seriju zajedno: “Znate kako, Sebastian i ja smo raskinuli pre dva meseca. Sve se sleglo i spremna sam da radim sa njim. Seriju smo trebali da snimamo po završetku moje turneje u Argentini, ali je korona virus poremetio sve, pa i nas. Čim se stanje smiri nastavljamo snimanje serije, zajedno.”


Nakon toga, voditeljka je rekla: “Ah, da, Sebastian ima novu devojku”, a sigurno da je mislila na Dannu Paolu, na šta je Tini ostala bez teksta, gutajući knedle i samo se blago nasmešila, odmahujući glavom kako bi dala znak da to nije znala. Ipak, jedan od voditelja video je da se Tini Stoessel oseća neprijatno, pa je odmah prešao na sledeće pitanje.


Kada je to primetio fandom, pristigli su brojni komentari poput: “Tini je bila tu da razgovarate o novoj pesmi, a ne o Sebastianu. Baš ste bezobrazni!”, a nakon toga i fotografije voditeljke koja je to rekla uz komentare: “Osoba koju Tinistasi najviše mrze, zbog onoga što je namerno uradila našoj Tini”.

Nama je žao što je Tini bila u neprijatnoj situaciji, i nadamo se da su odnosi između nje i Sebastiana Yatre koliko – toliko okej!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram