Hailey Bieber se izvinjava konobarici koja je prozvala na TikToku!

Pre par dana, jedna devojka, Julia Fleur Carolan, koja je radila kao konobarica u restoranu u Americi snimila je TikTok video u kojem ocenjuje zvezde koje su posećivale taj restoran, a ona ih je služila. Na listi su se našle Kylie Jenner, Hailey Bieber, Gigi i Bella Hadid i slične, a Kylie i Hailey su dobile jedne od najnižih ocena, jer, kako kaže, Kylie je škrta, a Hailey Bieber se nije lepo ophodila prema njoj.

Kada je Hailey to videla, ona je poslala komentar u kome se izvinjava devojci koja je služila!

@juliacarolannThese are just my personal experiences, pls take with a grain of salt ? xo ##greenscreen ##manhattan ##fyp ##foryoupage ##celebrity ##rating ##newyork

♬ OUT WEST – JACKBOYS & Travis Scott

“Naišla sam na ovaj video i samo želim da kažem da mi je žao ako sam ikad bila loša prema tebi, to zapravo nisam prava ja. Nije mi prijatno da čujem tvoje iskustvo sa mnom, ali nadam se da ćemo se nekad opet videti da mogu da se izvinim uživo.” – napisala je Hailey, a konobarica Julia je vrlo brzo odgovorila.

”Ćao Hailey. Hvala što si izdvojila vreme da se izviniš, nadam se da ćemo se jednog dana videti i početi opet, bez negativnih vibracija.” – napisala je Julia Fleur Carolan.

Šta vi mislite, da li Hailey ovo radi zato što joj je stvarno stalo ili samo želi da svet ima dobro mišljenje o njoj? Koji god da su razlozi, za ovaj, u svakom slučaju, lep gest sa njene strane možemo samo da kažemo sjajna reakcija!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram