Asistentkinja Danne Paole brutalno uvredila Tini u live videu

Poslednjih meseci spekuliše se da postoji nešto između Danne Paole i Sebastian Yatre, a Danna je skoro rekla da su oni samo prijatelji, te ceo njen govor možete pročitati OVDE. Ipak, očigledno da Dannine prijateljice ne vole Tini, te je tako Mariana Diaz, Dannina dobra prijateljica i asistentkinja, uvredila Tini na Yatrinom i Danninom zajedničkom Instagram lajvu!

U toku razgovora Yatre i Danne, asistentkinja Mariana je u jednom trenutku komentarisala “Tini ne postoji”, a Sebas je to primetio: “Hm, ko je Mariana?”-upitao je, ali nije pročitao njen užasni komentar naglas. Nakon toga, Danna je odgovorila: “Oh, ne znam, ne znam. Ne poznajem je. Stvarno ne znam.”

Iako je Danna rekla da “ne poznaje Marianu”, argentinski mediji kažu kako je to laž i da želi da sakrije da možda ona stoji iza toga što Mariana komentariše. Nakon toga, Tinisti su bili veoma ljuti i krenuli su da hejtuju Marianu, a ona je svoj nalog zaključala, a u opis profila stavila: “MARIANA DIAZ FOREVER TINISTA”, dok joj je na profilnoj slici Tini.


Mnogi kažu kako je ona ovo uradila da bi poricala ono što je zapravo napisala, dok neki kažu da Danna samo želi da izbaci Tini iz koloseka. Šta god da je istina, ovo apsolutno nije lep gest!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram