Danna Paola: Hoću duet sa Tini Stoessel, ona je super
Danna Paola i Tini Stoessel su verovatno predstavljene kao najveće rivalke ikada zbog Sebastiana Yatara, i da ih ljudi ne znaju – po latinoameričkim medijima reklo bi se da se one toliko mrze da se apsolutno ne podnose. Ipak, Danna Paola se trudi da razbije sve predrasude o njenom i Tininom odnosu, pa je sada progovorila i o duetu sa Tini!

“Volela bih duet sa Tini, zašto da ne? Jedna od najdražih stvari u ovoj muzičkoj industriji je to što mogu da vidim mnogo devojaka i žena na vrhovima top listi, a nije lako doći do tog nivoa. Danas postoji ogroman broj muških grupa od po 8, 9 izvođača-zašto se nekad i devojke ne udruže tako? To je odlična ideja”-počinje Danna.

Pevačica nastavlja: “Svako bi trebao da izabere i smisli neki svoj žanr, i treba nam što više žanrova. Glupo je što mediji prave rivalstvo između mene i Tini, kad ga zapravo ni nema! Tini je talentovana devojka, to sam oduvek govorila za nju.”

Da Danna ovo misli stvarno dokazuje i to što je presrećna otpevala deo Martinine pesme “Fresa” što možete videti u videu iznad, a mi se nadamo da će se neka kolaboracija između ove dve devojke desiti zato što bi ta kolaboracija razbila sve predrasude o njihovom rivalstvu!

Šta vi mislite o tome, da li može da se desi da snime duet? I da kako vam se dopada kako Danna peva?

 

View this post on Instagram

 

Medicina pa’l alma… ????? #DannaPaola #DontGo

A post shared by Rodrigo Landavazo (@rodrilanda) on

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram