Danna Paola i Tini Stoessel su predstavljene kao rivalke od Martininog raskida sa Sebastian Yatrom, ali izgleda da pevačice nisu ni prijateljice, ali ni neprijatelji. Bez obzira na to, fandom i mediji ne prestaju da šire razne glasine o odnosu ove dve zvezde, a često su te glasine bile vezane za kopiranje. Ako se pitate o čemu je reč, pre par meseci Tini je bila optužena da, pored Ariane Grande, kopira i Dannu Paolu, što je zasmetalo Danninom fandomu, a sada Tinisti imaju što-šta da kažu o Meksikanki, jer su uočili da je Paola bukvalno iskopirala melodiju Martinine numere “Fresa” za svoj novi album!

Danna Paola izbacuje svoj novi album 14. januara ove godine, a on će nositi naziv „K.O.“, odnosno „Knockout“. Danna je veoma uzbuđena zbog albuma, ali Tinisti baš i nisu.

„Ne mogu biti srećnija što vam konačno predstavljam naslovnicu svog novog albuma. Mnogo rada, truda, suza, smeha i uzbuđenja je prisutno sada“ – rekla je Danna. Ipak, u jednom momentu može se primetiti da melodija koju je pevačica iskoristila za jednu od svojih numera dosta podseća na melodiju pesme „Fresa“ od Tini, u šta se možete uveriti na postu ispod.

„Danna, barem reci da si uzela melodiju od Tini, provalili smo te“ – su samo neki od komentara ljutih Tinista.

Možda je ovo slučajna greška, a možda je Danna stvarno želela da isprovocira Tini. Šta vi mislite, o čemu je reč?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram