Billie Eilish: Prestanite da me ismejavate zbog moje kose
Da uspete u muzičkoj industriji veoma je bitno da se razlikujete od ostalih, jer ako se uklapate u masu, definitivno nećete biti poznati. Devojka koja je pokazala šta znači biti drugačiji jeste Billie Eilish, pevačica koja se razlikuje od ostalih po mnogo čemu. Ima specifičan stil, izgled, a ima i armiju fanova koji jedva čekaju svako novo izdanje poznate pevačice. Iako je veoma mlada, postigla je toliko toga – sve njene uspehe ne možemo nabrojati na prste dve ruke! Ipak, i ona sama se često susreće sa negativnim i hejt komentarima, a ovog puta pričala je upravo o njima!

„Prestanite da me ismevate zbog moje kose! Ja vam spremam novi album, a vi pravite užasne šale na moj račun. Verujte mi, neću izbaciti album ako nastavite da me ismevate. Nova era dolazi sa novim albumom, a vi komentarišete moju kosu?! Pustite me da moja kosa i ja živimo lep život, ne brinite za mene, snalazim se sasvim okej sa svojom divnom kosom!“ – rekla je Billie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Billie Eilish ima prepoznatljivu kosu zelene boje u korenu, a crne na krajevima, a očigledno da se nekima to baš nimalo ne dopada! Mi podsećamo da nije pohvalno ismevati bilo koga, jer to može izuzetno povrediti osećanja osobe kojoj se smejete ili na čiji račun zbijate šale!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram