Danna Paola ponovo kopira Tini, fandom besni!
Kopiranje u svetu muzike nije toliko redak pojam – šta više, svakog dana čujemo da je neko nekoga iskopirao. Većina osoba će tolerisati kada ih neko kopira u maloj meri, ili kada neku ideju prepravi u svoju (poput pesme, spota, fotošutinga i slično), ali postoje trenuci kada mnogi pređu granicu u kopiranju nekoga. Pre samo par dana prenosili smo vam vesti da je pevačica iz Meksika, Danna Paola, kopirala pesmu Martine Stoessel „Fresa“, odnosno melodiju te numere o čemu smo vam pisali OVDE. Iako su mnogi mislili da se Meksikanka zaustavlja na tome, pogrešili su! Danna je, dok je predstavljala svoj novi album, pozdravila fandom istim rečima koje je koristila Tini u svojim Jutjub videima!

Dok je snimala za Jutjub, Tini je koristila specifično „Buenos días, buenos tardes, buenas noches donde quiera que estés“, odnosno „Dobro jutro, dobar dan, dobro veče, gde god da ste“, što je veoma upečatljivo i brzo se pamti. Danna je odlučila da istu frazu iskoristi da se obrati svom fandomu, što je uznemirilo Tiniste koji su apsolutno besni!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TINI? (@tinistav_)

„Danna, daj credit Tini, ovako ispadaš baš bez veze“ i „Ne možeš da smisliš ništa bolje, pa koristiš fraze koje koristi i Tini. Nisko!“ – su samo neki od komentara Tinista koji su veoma ljuti. Ne znamo da li Danna radi ovo namerno, jer ovakve slučajnosti su veoma retke. Ako radi namerno, definitivno je besmisleno, jer svako ko želi može da smisli nešto svoje i specifično! Šta vi mislite?

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram