Poznati kantautor Željko Vasić novim spotom ’’Ne gubi veru u ljude’’ najavljuje specijalan koncert u Kombank dvorani 6.marta 2021

Nakon više od godinu dana nemogućnosti muzičara da nastupaju pred publikom zbog Korone, Željko Vasić je rešio da ovog proleća podseti sebe i fanove koliko su muzika i koncerti bitni za naš život.

Pored hit singla, Vasić je snimio i spot ’’Ne gubi veru u ljude’’. ’’Spot odiše nadom, optimizmom ali i minimalizmom. Njegova poruka je više nego jasna – čovek uvek može biti bolji, čak i kada ga život pošalje u ćošak’’ naglašava Željko.

’’Ljudi su čudna sorta – volimo da kritikujemo sve i svakoga, a najviše volimo da pričamo ono o čemu pojma nemamo (smeh).

Ipak, nikada nisam izgubio veru u ljude i nadu da se mogu promeniti na bolje i shvatiti šta je važno u životu. Na kraju ćemo se svakako vratiti u kolosek, samo je bitno da u međuvremenu ne učimo na sopstvenim greškama – da stavimo empatiju, odgovornost i solidarnost ispred ličnog komfora’’.

Pevač je i svoj koncert, zakazan za subotu 6.marta u Kombank dvorani, prilagodio epidemiološkim merama – u prodaju je pušteno samo 500 ulaznica, a sam naziv ’’Klavir, vi i ja’’ objašnjava šta publika može očekivati na ovom nastupu.

’’Koncert će biti intiman, bez glasne muzike. Na bini ćemo biti samo moj pijanista Uroš Ranković i ja, u nekoj vrsti Sinatra fazona gde su emocija i muzika najbitnije. Potrudiću se da koncert bude prelep, ma koliko mi bilo teško da gledam polupraznu dvoranu’’ iskren je Željko Vasić.

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti na blagajni Kombank dvorane i online na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.