Pronađi inspiraciju za jesenje outfite u novoj Guess kolekciji

Pored promene vremena, jesen nam donosi i smenu odevnih komada u našim ormarima. Tople i zagasite nijanse, prilagođene novim modnim trendovima, nas čekaju i ove sezone. Tu su i urbani modeli zanimljivih krojeva i materijali koji će obeležiti toplije kombinacije. Ako se još uvek niste pripremili za nadolazeći period, Guess vam donosi inspiraciju za jedinstvene jesenje outfite.

Pronađi inspiraciju za jesenje outfite u novoj Guess kolekciji

Haljina Čizme Torba

Jedan od glavnih aduta nove sezone jeste džemper-haljina, koja se lako uklapa u različite stilove. Ona može biti deo poslovnih kombinacija, ali i onih ležernijih, svakodnevnih. Guess haljina dolazi u omiljenoj jesenjoj nijansi, braon, te nećete pogrešiti ako je uparite sa antilop čizmama i torbicom u istoj boji.

Pronađi inspiraciju za jesenje outfite u novoj Guess kolekciji

Jakna Farmerke Kačket Torba Čizme

Povratak kožne jakne u naše ormare najavile su kolekcije za jesen i zimu mnogih brendova, pa tako i Guess ima svoje novitete. U pitanju je kultni komad koji, za mnoge trendseterke, predstavlja oličenje urbanog i cool stila. Kombinacija sa farmerkama pravi je klasik ulične mode, a tu su i čizme za nadolazeće kišne dane.

Haljina Torba Salonke

Za glamurozne prilike neka vaš izbor bude duga asimetrična haljina sa karnerom koju možete iskombinovati sa bordo torbicom koja sadrži logo detalje u boji zlata i crnim salonkama, koje će outfitu dati dodatnu dozu elegancije. Ukoliko želite malo opušteniju, ali i dalje svečanu varijantu, komplet od tvida, kožne čizme sa štiklom i torbica su savršena kombinacija.

Sako Šorts Čizme Torba

Komade iz nove Guess kolekcije za jesen i zimu možete pronaći u Guess prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i BEO u Beogradu, Promenada u Novom Sadu, multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na fashionandfriends online šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.