Veoma poznata Nickelodeonova, nekad zvezdica, a sada već zvezda, JoJo Siwa na svoj 16.-ti rođendan je priredila pravi bum za sve nas – njenu prvu turneju pod nazivom „D.R.E.A.M.”!

JoJo Siwa koja ima preko 9,000.000 pretplatnika na YouTubeu i preko 8,000.000 pratilaca na Instagramu, podelila je sa svima nama njeno uzbuđenje vezano za prvu solo turneju.

,,Kakva nestvarna noć! Ovo je najbolji poklon i način da proslavim rođendan! Hvala svima koji ste bili tamo! Vidimo se uskoro opet!“- napisala je simpatična JoJo u jednom od skorijih Instagram postova.

Što se outfita tiče, realno gledano, možemo da vidimo pravu JoJo – jakna jarke roze boje sa nitnama, šarena karirana košulja, gliteri i šljokice po celom licu i naravno, neizostavan detalj svake kombinacije Jojo Siwe mašna! Ovog puta to je bila srebrna mašna puna cirkona.

„D.R.E.A.M.” turneja, koju organizuje Nickelodeon je ostvarenje sna JoJo. Tokom narednih četiri meseca, JoJo će sa svojom turnejom posetiti više od 70 američkih gradova, zaključno sa 17.septembrom kada će nastupiti u Grand Prairireu u Teksasu. Turneja je prvobitno trebala da poseti samo 22 grada, ali je Nickelodeon prvi put proširio u decembru, a zatim u aprilu ove godine.

Takođe, JoJo je svoj rođendan proslavila i izbacivanjem novog singla „Worldwide Party” što je veoma velik poduhvat za ovako mladu zvezdu.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Nickelodeon