Miranda Cosgrove: Želim da napravimo “iCarly film”
“iCarly” je jedna od najslavnijih teen serija programa Nickelodeon koja je ukrala srca maltene svih gledalaca. Iako su glumci napravili pauzu od snimanja u trajanju od skoro 10 godina, serija se vratila na male ekrane 2021.godine kada su gledaoci mogli da prate avanture Carly, Freddie i Spencera kao odrasle individue. Ipak, i ovoj avanturi mora doći kraj, a glavna glumica serijala, Miranda Cosgrove, u svežem intervjuu ističe da bi želela da celu priču zaokruži filmom.

Miranda je skoro bila na predstavljanju svog novog filma “Mother of the bride” gde je govorila za razne medije, pa je ekskluzivno za ET pričala i o novom “iCarly” ostvarenju: “Zaista je bilo divno iskustvo to što sam imala priliku da se vratim u iCarly eru i snimim još par sezona, ali bih i dalje volela da smo završili i zaokružili tu priču na neki način. Nadam se da ćemo jednog dana biti u mogućnosti da tako nešto i uradimo. Smatram da bi dobro bilo da se napravi film koji će zaokružiti sve što se do sada dešavalo” – poručuje Miranda.

Podsetimo, “iCarly” je prvobitno bila prikazivana na Nickelodeonu, od 2007. do 2012.godine, a onda je 2021. Paramount+ uzeo stvar u svoje ruke i napravio novu verziju serije sa istom glavnom ekipom. Ovaj nastavak imao je samo 3 sezone i bio je otkazan u oktobru 2023, te zbog toga Miranda zaista želi da se “iCarly” priča završi na neki drugačiji, lepši način. Šta vi kažete na njenu ideju?

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram