Jedan od omiljenih repera nove generacije i višestruko platinasti muzičar, Big Sean, vraća se s novim singlom „On Up“ sa nadolazećeg albuma „Better Me Than You“. Nakon izdanja „Precision“ i „Yes“, njegova najnovija pesma otvoreno se bavi temama porodice i očinstva, donoseći iskrene i dirljive stihove.

Pesmu prati emotivan muzički video koji fanovima pruža jedinstveni uvid u Sean-ov lični život i prikazuje intimne trenutke sa članovima porodice. Video za „On Up“, u kojem se pojavljuje Jhené Aiko, snimljen je iz jedinstvene perspektive njihovog sina i njegovog pogleda na jedan dan u svom životu, a režirao ga je Lawrence Lamont.

GLEDAJ VIDEO OVDE

„Ovo je jedan od mojih omiljenih videa, pun mojih omiljenih ljudi, i snimljen od strane Noah-inog kuma Lawrence-a Lamont-a. Zahvalan sam svojoj porodici što su bili deo ovog projekta, a posebno Jhené Aiko koja je, iako iscrpljena, ipak pomogla da ova ideja postane stvarnost i učinila ovaj video tako posebnim za mene. Nadam se da će Noah jednog dana pogledati unazad i videti koliko je voljen od strane svoje porodice. Ovaj video ne prikazuje ni delić te ljubavi. Moja porodica iz Detroita nema prilike da provodi mnogo vremena sa Noah-om, ali mi je drago što su bili ovde tokom ovog projekta. Ljubav za sve roditelje, bake, deke, tetke, ujake i sve ostale koji to omogućavaju!“ izjavio je Big Sean na svom Instagram profilu.

„On Up“, koji su producirali Key Wane i Amaire Johnson, donosi drugačiji zvuk u odnosu na prethodni singl „Yes“, naglašavajući Sean-ovu sposobnost da kroz svoje stihove prenese duboke emocije i lična iskustva. Ova pesma predstavlja još jedan korak ka iščekivanom izlasku njegovog nadolazećeg albuma „Better Me Than You“.

Izdanje „On Up“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/BigSeanOnUp