Big Sean se vraća na scenu – singl „Precision“ je konačno tu

Veliki povratak jednog od omiljenih repera nove generacije, Big Sean konačno predstavlja singl „Precision“ u kom ističe svoju jedinstvenost i samopouzdanje – osobine koje su ga dovele do zvezda! Umetnik u novu etapu svoje karijere donosi džez zvuk uklopljen sa trep aranžmanom karakterističnim za njegovu diskografiju, a lirika pesme prati autentičnost njegovog izraza i glorifikuje njegove uspehe. Uz singl, objavljen je i atraktivan muzički video u kome su reperova harizma i gruv u fokusu.

GLEDAJ VIDEO OVDE

Imam osećaj da je život pun kratkotrajnih stvari i u svemu tome je jako teško ne izgubiti osećaj za aspekte koji su zapravo važni. I usponi i padovi donose nešto lepo i značajno. Hvala vam za ljubav i što šaljete pozitivnu energiju. Već sam doživeo da mi se neki od najluđih snova ispune i zato slepo verujem u čuda. Stalno se pitam kako ću iskoristiti sve ovo vreme koje mi je preostalo“, poručio je Big Sean putem svog zvaničnog Instagram profila.

Kao uvodnu priču za novu eru svoje karijere, muzičar je podelio sa slušaocima i vlog pod nazivom „Clarity“ u kom diskutuje o prolaznosti vremena i svim trenucima koji su mu pomogli da bolje shvati sebe i svoje postojanje. Video prikazuje umetnika u društvu njegovih saradnika u intimnoj atmosferi studija i ovo je poseban poklon obožavateljima dve godine nakon objavljivanja nove verzije njegovog izdanja „DETROIT“ koji je proslavio deset godina postojanja. Album „Detroit 2“ iz 2022. godine debitovao je na samom vrhu top lista R&B i hip-hop muzike, a doneo je umetniku i Grammy nominaciju za duet „Deep Reverence“ na kom mu se pridružuje Nipsey Hussle. Novim singlom reper jasno poručuje da je spreman za početak nove ere i da ga ove godine nakon dugog perioda refleksije očekuju veliki projekti.

Izdanje „Precision“ je u Srbiji dostupno na servisima Spotify, Apple Music, Deezer, Tidal i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/BigSeanPrecision