Tini Stoessel najavila novi album, stiže 11. aprila!
Tini Stoessel od februara prošle godine nije objavljivala puno nove muzike, i zaista se dosta utišala pa nije bila mnogo aktivna ni na društvenim mrežama. Sve to bacilo je fandom u razmišljanje, naročito kada je ona izbrisala sve postove sa svog Instagram profila nakon čega je podelila par fotografija na kojima vidimo nju kako šiša svoju kosu. Odmah su počela nagađanja da je u pitanju Tinin novi muzički projekat, a sada konačno znamo o čemu je reč – stiže novi album!

Naime, nakon što je držala fandom u neizvesnosti neko vreme, Tini je otkrila šta priprema – ona je novim postom na Instagramu najavila svoj novi, peti studijski album “Un Mechón de Pelo” što bi u prevodu značilo “pramen kose”. Sam naziv simbolizuje brojne promene koje je pevačica u poslednje vreme uradila upravo na svojoj kosi – ona je promenila brojne boje i frizure, a trenutno ima kratku plavu kosu. Sve promene ovog tipa označavaju razne teške trenutke kroz koje je ona prolazila, a o kojima će pričati upravo na albumu.

Martinin peti album izlazi u četvrtak, 11. aprila, a iako još nemamo više informacija o tome da li ćemo videti i spotove i koliko pesama će album sadržati, Tini je rekla da ćemo dobiti još par najava i informacija o svemu što sledi. U nastavku pogledajte Tininu najsvežiju objavu:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tini (@tinistoessel)

Autor: Arijana Đokić
Foto: Instagram