Tini Stoessel: Spremila sam dva nova albuma!
Tini Stoessel je svoj najsvežiji album “Cupido” objavila u februaru prošle godine i on je pokupio mnogo dobrih kritika. Od tada pevačica nije izdavala mnogo novih numera, a i ono što je objavljivala bile su kolaboracije sa drugim umetnicima. Ipak, nakon pauze od par meseci i zasluženog odmora, Tini se vratila u javnost i najavila velike projekte – ona kaže da je spremila čak 2 albuma a da uskoro kreće da radi i na jednom glumačkom projektu!

Martina je pre par dana održala dug i lep razgovor sa fandomom na X platformi gde se dotakla raznih tema a otkrila je kako je već završila novi album i sve spotove, a čak ima i naslovnicu za isti. Uz to, velika je mogućnost da ćemo dobiti i 2 albuma ove godine a jedan najverovatnije stiže u maju i to možda čak na Dan Tinista. Kako navodi, ovo je prvi album u kome ne govori o ljubavi: “Album će govoriti o drugim stvarima, problemima koji su mi se dešavali u životu, neće biti o ljubavi već o nečemu realističnijem. Zaista govori o mom životu i razumećete mnoge situacije o kojima pevam.”

Ono što je zanimljivo jeste da Tini ističe da na albumu neće biti kolaboracija upravo iz razloga što je želela da sama prenese svoje emocije publici: “Da nisam pala u depresiju, ma koliko tužan taj period bio, ne bih mogla da uradim sve što sam zapravo uradila. To je bio ljekovit proces za mene i za ljude oko mene” – priča pevačica. Za kraj, ona je dodala da je dokumentarac o turneji TINI Tour realna priča i da se vrlo verovatno može napraviti u budućnosti. Izgleda da je Tini zaista spremila brojne projekte za 2024.godinu!

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram