TINI u novom intervjuu: O vezi sa Rodrigom i sledećem albumu
Tini Stoessel je u novembru završila svoju treću solističku turneju sa 3 koncerta u Americi i nakon toga otišla je na veoma zasluženi odmor! Martina se nije pojavljivala u medijima već par meseci, a i na društvenim mrežama nije odavala puno o tome šta radi – jedino što smo znali jeste da je tokom odmora posetila Kostariku sa društvom. Konačno, pevačica se vratila u javnost pa je prekjuče imala gostovanje u emisiji Rumis gde je zaista otvorila dušu o svemu, te orkrila detalje o novom albumu ali i govorila o vezi sa Rodrigom!

Ono što je fandomu najzanimljivije jeste novi album koji svi željno iščekuju, a Tini otkriva da će ga objaviti kada se najmanje budemo nadali: “Album će govoriti o procesu kroz koji sam morala da prođem i svemu što sam doživela tokom prethodnih 15 godina što sam čuvala za sebe. Objaviću ga kada najmanje budete očekivali” – rekla je ona a i naglasila da je joj je predstojeći album pomogao da se oporavi pa se nada da će pomoći i drugima.

Još jedna zanimljiva tema koju je pevačica načela jeste prethodna romansa sa fudbalerom Rodrigom de Paulom. Ona je konačno odlučila da razreši dilemu i odgovori medijima koji tvrde da je ona razorila Rodrigovu porodicu: “Ja nisam uništila nijednu porodicu, imam i dokaze. Umorna sam od ljudi koji mi dolaze sa tim pitanjem jer nemam ništa s tim” – tvrdi Tini. Za kraj, ona poručuje da treba razgovarati sa partnerima, čak i nakon raskida kako bi bolje razumeli svoja osećanja ali i drugu osobu. Mi mislimo da trebate poslušati mladu pevačicu!

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram