Evo kako smo se proveli na koncertu TINI u Barseloni!

Uprkos privatnim problemima koje je imala svega par meseci pred “TINI TOUR” u Španiji, Martina Stoessel je uspela da održi sve planirane letnje koncerte u ovoj zemlji! Jedan od najvećih nastupa koje je održala kao solo umetnica u Španiji održao se u Barseloni, a SuperTeen redakcija bila je na koncertu i ispratila ga iz prvih redova! Ovo nije prvi koncert Tini kom prisustvujemo; da podsetimo, bili smo i na “Quiero Volver” turneji u Rimu, 2020.godine (utiske sa tog koncerta pročitajte OVDE), ali i na “TINI TOUR” u Madridu 2022.godine (utiske sa tog koncerta pročitajte OVDE). U nastavku ovog teksta pročitajte kako smo se mi proveli na njenom koncertu u Barseloni!

Kupovina karata

Iako je koncert bio zakazan za 25.jun 2023.godine, prodaja karata počela je još sredinom decembra 2022. Karte su se kupovale na Ticketmaster sajtu, i moram priznati da smo jedva došli do dobrih mesta! Budući da hala Palau Sant Jordi prima 18 hiljada ljudi, potražnja karata bila je velika, tolika da je sam sajt u jednom momentu blokirao i najbolja mesta koja sam mogla nabaviti bile su tribine. Ipak, nakon više pokušavanja, uspela sam da kupim karte za 2.red sa leve strane, a evo kako je pogled na binu sa tog mesta izgledao:


Dolazak u halu

Vožnja do hale Palau Sant Jordi trajala je oko pola sata; kada smo došli tamo, čekali smo otprilike još toliko dok se vrata nisu otvorila, u 19:30h (koncert je počeo u 21:30h). Moram priznati da je organizacija bila fantastična. Nakon security provere sve je išlo veoma brzo, i uprkos tome što je na koncertu bilo 18 hiljada ljudi, svi smo se brzo smestili i našli svoja mesta. U budućnosti bih preporučila da, ukoliko imate svoje sedište, ne dolazite 2 sata pred sam koncert; bilo bi dovoljno i da smo došli oko 20:30h.

Koncert – Blok 1

Nakon dugog iščekivanja, TINI je konačno izašla na scenu uz taktove pesme “22”. Bila sam zaista blizu i sve je delovalo nestvarno. Rolerkoster emocija probudio se u meni (a verujem i u svim ostalim fanovima) – pevanje, vrištanje i plakanje od sreće u isto vreme :) Nakon “22” usledila je “Quiero Volver”, “Las Jordans” koja je bila potpuno nova na setlisti, zatim “La Niña de la Escuela”, “El Ultimo Beso”, “Maldita Foto” i završetak prvog bloka sa numerom “2:50 remix”.

Koncert – Blok 2

Nakon prvog bloka usledile su balade i definitivno najemotivniji deo koncerta. Tokom pesme “Por Que Te Vas” fandom je počeo da se primiče bini, jer je tokom cele numere “Oye” Tini bila među fandomom; upravo tokom te pesme centimetri su me delili od nje, i to je definitivno jedan od najlepših momenata sa koncerta:


Nakon toga usledila je numera sa njenog novog albuma, “7 veces”, zatim cover pesme “Corazon Partio”, pa “Carne y Hueso” i “Te Pido”. Pre pesme “Te Pido” Tini je u suzama ispričala kako je svega 3 nedelje pred početak turneje imala veoma težak period i nije bila sigurna da će uspeti da održi sve planirane koncerte. U tom trenutku sigurna sam da je svako na nastupu pustio suzu.

Koncert – Blok 3

Najkraći blok na koncertu bio je ovaj; Tini ga je započela svojom pesmom “Ella Dice” za koju je uradila remix sa pesmama “Rakata” i “La Noche de Anoche”, zatim je nastavila sa “High Remix” i “Fresom” i završila blok sa “Cupido”, koja je definitivno celu halu digla na noge. Koliko sam bila blizu i kakav sam pogled imala najbolje možete videti na slici ispod:

Koncert – Blok 4

Poslednji i moj verovatno najdraži deo koncerta; Tini je u roze autfitu izašla na binu uz ritam pesme “Fantasi”; nakon toga otpevala je svoju najpoznatiju solo numeru “La Triple T”, pa “Muñecas” i “Bar” da bi koncert završila sa hitom “Mienteme”. Tinita je celo vreme komunicirala sa fandomom, slala poljupce (jedan je čak poslala i meni na kraju) i zaista se svako oseća kao da peva samo njemu :) Koncert je završen uz konfete i videlo se da je i sama Tini uživala gledajući 18 hiljada ljudi koji su tu došli samo zbog nje!

Ukoliko ste i vi bili na koncertu TINI ili bilo kog drugog izvođača i želite da sa nama podelite utiske, naš Instagram DM je uvek otvoren (@superteen.rs)! Mi se nadamo da smo vam makar malo dočarali ovaj spektakl kom smo prisustvovali kao jedini medij sa naših prostora!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Arijana Đokić