Tini Stoessel započela je svoju evropsku turneju u Milanu, 20.februara ove godine, a ja sam bila na koncertu u Rimu 23. februara. Ja sam novinarka vašeg omiljenog teen portala – Superteen.rs, a moje tekstove možete čitati pod imenom “Arijana Đokić”. No da se bacimo na temu teksta. Ukoliko ste čitali naš rođendanski intervju mogli ste da saznate da sam vatreni Tinista već 5 godina, a sada mi se ostvarila najveća želja – upoznala sam Tini i čula je kako peva uživo. Preneću vam svoje utiske sa koncerta i meet&greeta.

Kupovina karata

Kada su krajem prošle godine najavili da Tini dolazi u Evropu čvrsto sam bila rešena da ću na ovoj Quiero volver turneji videti Tini, a uz to su se složili i moji roditelji. Strpljivo smo čekali karte i proveravali sajt za kupovinu karata na, bukvalno, svaki minut, da ne propustimo dobre redove i meet and greet karte. Kada smo ih kupili, znala sam da je ostvarenje mog sna sve bliže-upoznaću Tini.

Dolazak u Rim na koncert

Koncert na koji smo se odlučili da idemo bio je onaj 23.februara u glavnom gradu Italije, Rimu, a održavao se na mestu koje se zove Auditorium parco della musica. Koncert je bio u nedelju, a ja sam sa svojom porodicom u Rim otišla u petak-kako bi smo istražili grad i spremili sve za veliki dan.

Dan koncerta-dolazak u koncertnu halu

Došao je i 23.februar, dan koncerta. Bila sam uzbuđena i nervozna. Koncert je počinjao u 21h, a mi smo u Auditoriumu bili još u 19:40h. Otišli smo na blagajnu, podigli meet&greet karte i dobili dva goodie bag-a ( za mene i mamu ). U goodie bag-u se dobije TINI blokčić i stikeri. Pred ulazak u halu bio je i TINI shop. Ponuda nije bila velika, a cene su bile ok. Dux, majica, kapa i fotke su bile u ponudi, a cene su bile od 5 do 30-40€.

Kako smo se proveli na koncertu Tini Stoessel u Rimu?

Koncert

Ušli smo u halu. Na velikom ekranu je pisalo Tini. Koncert je kasnio 10-tak minuta. Kada je krenuo uvod pre pesme Princesa, bila sam presrećna. Krenula sam i da plačem od sreće. Ali kasnije sam shvatila da ako plačem-neću uspeti da ispratim koncert i uživam u njemu. Odlučila sam da ne želim da se fokusiram na snimanje koncerta, već da uživam u tom posebnom trenutku, pa samim tim i nemam puno snimaka sa istog. Tini je napravila spektakl. Vrlo brzo se presvlačila i imala je divan kontakt s publikom. Došli smo skroz do scene. Iako je moje sedište bilo u 3.redu, uspela sam da dođem skroz blizu scene. Tini nam je više puta davala ruke, pružala mikrofon i imala divan kontakt sa nama.

Kako smo se proveli na koncertu Tini Stoessel u Rimu?

Meet&Greet

Nakon koncerta usledio je meet&greet. Poslednja pesma bila je Te quiero mas, a kada je završila pevanje iste obezbeđenje je odvelo nas 20-tak do prostorije za meet&greet. Čekali smo Tini svega par minuta i pojavila se. U redu sam bila treća. Kada sam došla na red i kada me zagrlila-nisam znala gde se nalazim. Toliko emocija. Nisam plakala. Pričala sam sa njom, rekla joj odakle dolazim. Nije znala za Crnu Goru, ali kada sam joj objasnila da je to država blizu Hrvatske i Srbije, imala je pojam o mestu gde se nalazi. Na žalost, nisam stigla da mnogo pričam sa njom, imala sam svega minut, ali to je bio najlepši minut u mom životu koji ću uvek pamtiti. Takođe, važno je napomenuti i to da smo morali da dezinfikujemo ruke pre kontakta s Tini, zbog virusa. Imala sam mnogo sreće što sam uspela da zagrlim Tini-jer je meet&greet u Rimu bio poslednji koji se održavao regularno, svi ostali su bili soundcheck-ovi.

Iako nisam uspela da je pozovem u naše krajeve-verujem da i sama Tini želi da nas poseti, a nadam se da će svaki Tinista uspeti da iskusi nešto ovako nestvarno i prelepo. Nadam se da ću je videti opet, negde i nekad, a do tada ću pamtiti ovaj minut proveden sa njom.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Arijana Đokić