Rođendanski Q&A: Superteen je odgovorio na sva vaša pitanja!
Najčešće čestitamo rođendane i pišemo vam o poznatim ličnostima, međutim, ovog puta ćemo se fokusirati na nas, redakciju vašeg najdražeg teen portala-Superteen! 13.februara obeležili smo čak dve godine kako smo sa vama, a povodom toga smo vam postavili i box za pitanja na Instagram storiju. Stiglo je dosta pitanja, a mi smo odabrali najzanimljivije na koje će odgovore dati glavna i odgovorna urednica Ivana i novinarka Arijana, koje su najduže na portalu. Podsećamo da smo i prošle godine radili rođendanski Q&A koji možete pogledati OVDE.

1. Gde se mogu naći vaši časopisi?

Ivana: Ovaj odgovor vam se sigurno neće dopasti, ali za sad stvari stoje tako. Kada smo krenuli sa portalom, pokrenuli smo i časopis Super posteri. U njemu je bilo mnogo postera, malo teksta i imali smo ideju da pravimo rubriku sa fotografijama vaših soba koje krase posteri. Ali sticaj poslovnih dešavanja nas je naterao da posle samo dva broja stanemo i sačekmo neke bolje dane, te se iskreno nadamo da će to vreme brzo doći. Ukoliko neko želi da ima prva dva broja, može nam se javiti u DM ili na mail redakcija@superteen.rs kako bismo vam poslali neophodne detalje.

2. Da li ćete otvoriti svoj shop gde mogu da se kupe albumi i merch raznih poznatih ličnosti?

Ivana: O shopu razmišljamo, ali u njemu biste mogli da nađete merch koji smo mi kreirali, a ne merch poznatih ličnosti, jer postoji mnogo procedura oko nabavke i uvoza robe, carine, inspekcije, a mi smo prvenstvenou svetu novinarstva i ne bismo da mešamo neke stvari. A druga stvar koju moramo da istaknemo, jeste kolegijalnost i prijateljstvo sa muzičkim kućama koje kod nas uvoze albume, zvaničnim putem i svakim CD-om koji oni prodaju naša situacija na svetskoj sceni se popravlja, te mislimo da bismo mi prodajom diskova oduzimali njima, a i svima nama.

3. O čemu najviše postujete/pišete?

Ivana: Mi smo jedna teen biblioteka tekstova, tako volimo da kažemo za sebe jer pišemo o svemu. Pišemo o zvezdama koje su aktuelne, otkrivamo vam nova lica, što regionalna, što internacionalna. Zatim tu su preporuke filmova, knjiga, serija,tu su vesti o školi, roditeljima, prijateljima, ljubavi, zdravlju, lepoti. Bukvalno pišemo o svemu što zanima prosečne tinejdžere.

Arijana: Kao tinejdžerka, obično znam koje teme interesuju i mene i vas. Ja lično najviše volim da pripremam tekstove o poznatim ličnostima, tako da su obično tekstovi koje čitate u rubrici “Zvezde” moji?

4. Da li biste želeli da proširite ekipu Superteen redakcije?

Ivana: Vrata redakcije Superteena su uvek otvorena za svakoga ko želi da piše. Ako biste voleli da budete deo ekipe, javite nam se na mail redakcija@superteen.rs i napišite nam o čemu biste voleli da pišete. Možete i da nam pošaljete tekst koji ste već napisali, mi ćemo ga pročitati i javite vam se sa utiscima, sugestijama. 

Arijana: Uz to, možete nam se javiti i u DM na Instagramu (@superteen.rs). Bilo bi mi drago da skupimo što više tinejdžera na našem portalu, i svako ko želi-može da piše za nas!

5. Zašto se sajt zove baš Superteen?

Ivana: Ime se lako se pamti, jednostavno je, a mislimo da se odmah shvata da se obraćamo pre svega tinejdžerima.

6. Da li ste bili na koncertu neke svetske zvezde?

Ivana: Jesmo i lista je poduža. Poslednji koncert na kojem je bila članica ekipe Superteena je koncert Tini u Rimu. A bili smo na koncertima brojih svetskih zvezda u Beogradu i Novom Sadu, a glavna urednica je bila i na koncertu Justina Bibera u Zagrebu.

Arijana: Iako sam bila na dosta koncerata i nastupa domaćih zvezda, ali najdraži koncert je bio koncert Martine TINI Stoessel na Quiero Volver turneji u Rimu. Tada sam imala priliku i da upoznam Tini, a o tom koncertu više čitajte OVDE.

7. Da li i vaši čitaoci mogu da budu deo Superteen tima?

Ivana: Kao što smo već napisali-da! Svako ko je voljan da piše može da nam se javi na mail redakcija@superteen.rs

Arijana: I ja sam sama bila čitateljka Superteen-a, pa sam već skoro 2 godine i novinarka portala.

8. Na šta ste ponosni u dosadašnjem radu?

Ivana: Ponosni smo što već dve godine uspevamo da vas usrećimo, posvetujemo, nasmejemo, zabavimo. A posebno smo ponosni na činjenicu da nam se poveravate, tražite savete od nas jer to znači da nam verujete, da u nama vidite prijatelje.

Arijana: Ponosna sam, pre svega, i čast mi je što sam deo Superteen tima. Takođe, ponosna sam na sve intervjue i sve što sam vam zajedno sa Ivanom pripremila na Superteen-u!

Ako želite da budete deo naše redakcije, ili imate još neko pitanje za nas, obavezno nam pišite!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUPER TEEN (@superteen.rs)