Meghan Trainor se porodila i dobila sina!
Lepe vesti nisu baš česte u poslednjih godinu dana-sve što slušamo je najčešće vezano za opaku pandemiju korona virusa, međutim, verujemo da i vas kao i nas obraduju vesti da su neke zvezde u vezi, da su se verile, venčale, a još više da je neka zvezda trudna ili da se porodila. Ovog puta, na naše zadovoljstvo, imamo priliku da vam pišemo o pevačici sa predivnim glasom koja je pre samo par dana postala mama malom dečaku-u pitanju je Meghan Trainor. Ako ne znate, ona je u braku sa Darylom Sabaraom, a sada je objavila da se porodila nakon teške i rizične trudnoće.

”Datum rođenja za ovog slatkog bebca bio je na Dan zaljubljenih. Mi smo ga upoznali u ponedeljak, 8.februara. Mnogo smo zaljubljeni u njega. Hvala ti Daryl za najbolji poklon za Dan zaljubljenih ikada. Dobrodošao na svet Riley”-napisala je Meghan u svom Instagram postu. Zanimljivo, pevačica je odlučila da vest o tome da se porodila objavi simbolično na Dan zaljubljenih!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meghan Trainor (@meghan_trainor)

Ako ne znate, Meghan je imala veoma tešku trudnoću, jer je otkrila da se bori sa vrstom dijabetesa koji je veoma rizičan dok je u drugom stanju. Ipak, sve je prošlo dobro i najbitnije je da su mama Meg i beba odlično-što je pevačica i potvrdila. Čestitamo!

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram