Shawn ljubi Camilina stopala, fandom pravi šale!
Camila Cabello i Shawn mendes su jedan od najpoznatijih mladih parova sveta-nema osobe koja nije čula za Shawmilu! Iako su glasine da oni više nisu zajedno veoma česte, oboje se trude da ih utišaju i dokažu da se vole. Ipak, svako ko zna za ovaj par zna da oni često znaju da budu drugačiji, pa za njih mislite ili da imaju predivnu romansu i da su preslatki, ili da su izuzetno čudni. Kao što i sami znate, Dan zaljubljenih se obeležavao 14.februara, a njih dvoje su odlučili da pokažu svoju ljubav, međutim, ne na uobičajen način! Iako je većina zvezda stavljala fotografije sa svojim partnerima u lepim i glamuroznim izdanjima, Shawn se odlučio da objavi fotografiju koja je zaintrigirala medije i pratioce-na njoj Shawn ljubi Camilina stopala!

Na fotografiji koju je muzičar objavio vidimo Shawmilu u kežual, kućnom izdanju: “Ljubim tvoja stopala jer te volim”-napisao je Shawn, a Cam je odgovorila sa “Volim te papo”. Ipak, ogroman broj ljudi je ovaj post zasmejao, što dokazuju komentari ispod istog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

“Mislio sam da si vegan”; “Oh, to je prava ljubav” ; “Ako ne ljubi tvoja stopala-thank you next” i “Shawn ljubi Camilina stopala dok ja još uvek nisam našla ni usta koja bih mogla da poljubim” su samo neki od komentara na Shawnovom postu. Da li je za vas ovo slatko ili čudno?

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram