Tini Stoessel nam je pre samo par dana najavila prvi deo obećanog dokumentarca o njenoj sjajnoj Quiero Volver turneji, a kao što se moglo predpostaviti – prvi deo rezervisan je za nastupe u Latinskoj Americi, dok će u drugom, za koji nam još uvek nije navela tačan datum izlaska, govoriti o Quiero Volver turneji u Evropi.

Tini je dokumentarac na svom YouTube kanalu objavila u 21h po našem vremenu, napravivši plejlistu koja se zove “Quiero Volver Tour – documental”. Prvi deo traje izuzetno kratko – svega dvadesetak minuta, što je veoma malo za veliki broj koncerata održanih u Latinskoj Americi.

U dokumentarcu možemo videti neka dešavanja iz bekstejdž,  momente sa scene, ali i one momente dizajniranja i pravljenja kostima koji su fandomu posebno zanimljivi.

”Quiero Volver turneja je ostvarenje mojih snova zahvaljujući vama. Vi ste ti koji ste mi omogućili ovo. Nikad nisam zamišljala nešto ovakvo. Hvala vam.”- samo su neke od divnih reči koje je Martina rekla u dokumentarcu.

Dok s nestrpljenjem očekujemo drugi deo dokumentarca, mi vas pozivamo da odgledate prvi deo i da nam javite kako vam se dopada.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram