Tini Stoessel svakodnevno je aktivna na svim društvenim mrežama, a naročito na Twitteru, gde često repostuje postove fandoma i odgovara na pitanja. Kako smo svi znatiželjni da otkrijemo detalje vezane za drugi deo dokumentarca o Quiero Volver turneji i novoj muzici Tinita je svojim postom odlučila da nam zagolicala maštu!

Naime, Tini je odgovarala na neka pitanja fandoma na Twitteru, a jedno je bilo: „Da li imaš neki isečak, promo video iz dokumentarca za Evropu?” na šta je Tini odgovorila videom uz “???” .


Takođe, jedno od pitanja je bilo: „Pokaži nam fotku iz novog spota.“, a Tini je objavila kratak video uz komentar: „Snimili smo ovo u februaru!!!???“

Na snimku možemo videti Tini, sa malo jače našminkanim očima uz veoma neobičnu frizuru – par pletenica uz ukrase za kosu.

Postoje razne glasine vezane za novu muziku – neki kažu da će se pesma zvati „I Need You“, neki „Besame“, dok neki kažu da je naziv pesme „I Need You, Besame“. Kako se navodi, moguće je da ovo bude pesma u saradnji sa R3hab i Reik bendom. Ne možemo izostaviti i to da je poznati DJ Zedd zapratio Tini na Instagramu, pa se možda desi još neka lepa saradnja.

Za sada ne možemo da kažemo ništa sa sigurnošću, sem da budemo strpljivi i sačekamo da vidimo o čemu je reč, ali nam je izuzetno drago da vidimo da nova muzika stiže!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Twitter screenshot