Svet nije zadovoljan dokumentarcem Tini Stoessel!
Tini Stoessel u petak nam je predstavila prvi deo svog dokumentarca o Quiero Volver turneji koji je dugo pripremala. Iako je sam dokumentarac pun materijala koji svojim većim delom do sad nismo videli, mnogi članovi fandoma nisu oduševljeni ovim dokumentarcem, a evo i zašto!

Pre svega, fandom nije zadovoljan dužinom dokumentarca – očekivao se deo dugačak recimo barem 40-tak minuta, dok smo dobili filmić od 20 minuta, a kako kažu, za evropski deo turneje nemaju specijalna očekivanja po pitanju dužine trajanja.

Zatim, stvar zbog koje fandom u opšte nije zadovoljan dokumentarcem jeste ta što nema prevoda barem na engleski jezik. Tini tokom celog film priča na španskom jeziku, a prevoda u opšte nema, što je posebno naljutilo fandom koji ne barata španskim jezikom. Tinin tim je to uvideo, te stavio prevod na engleski pre samo par sati.

Za kraj, fandom kaže kako su očekivali da će se Sebastian Yatra pojaviti više puta u dokumentarcu, na barem par minuta. Pojavio se svega dva do tri puta, i to samo po par sekundi, što se gledaocima nije baš mnogo dopalo.

Moramo sačekati evropski deo, da bi komentarisali celokupan film, a do tada nam vi pišite vaše mišljenje o samom dokumentarcu!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram