Ako niste gledali, verovatno ste čuli za film koji se zove “The Kissing Booth” – romantična teen komedija, pun pogodak za sve naše superteenovce! Kako je prvi deo izašao još 2018. godine, s nestrpljenjem se očekuje drugi, koji je već odavno najavljen.  A sada se datum izlaska drugog dela sve više i više bliži i  vreme je da napišemo ponešto o njemu.

Kako je najavila glavna glumica Joey King, film izlazi 24. jula ove godine samo na Netflixu, a trojka koju smo gledali i u prethodnom, biće i u ovom delu filma “The Kissing Booth”!

 

View this post on Instagram

 

this is how it all went down

A post shared by The Kissing Booth (@thekissingboothnetflix) on

U samom filmu najviše će biti zastupljen život glavne junakinje Elle Evans uz sve njene ljubavne probleme. Iako su imali predivno romantično leto, Elle i Noah Flynn, koga glumi Jacob Elordi, moraju nastaviti svoje školovanje. Elle će pohađati zadnju godinu srednje škole, a Noah kreće na fakultet. Moraće da se suoče sa vezom na daljinu, a sve će biti teže kad u Ellein razred dođe sladak dečko koji se zove Marco (Taylor Perez), dok će se Noah zbližiti sa jednom lepoticom sa njegovog fakulteta, koju glumi Maisie Richardson-Sellers.

Sigurno da smo vam sad zagolicali maštu, a uskoro ćemo moći da gledamo drugi deo ovog fantastičnog filma!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram