Kendall Jenner i Bad Bunny su ponovo zajedno!
Obzirom na to da dolazi iz porodice Kardashian-Jenner, manekenka Kendall Jenner je maltene čitavog života pod svetlima reflektora – od malena ona je deo njihovog porodičnog rijalitija i mediji prate svaki njen korak. Biti na meti paparaca nije lako, jer oni često doznaju i neke stvari koje ne bi voleli da izađu u javnost – na primer, za skoro svaku vezu u kojoj je Kendall bila znao je ceo svet a to je slučaj i za romansu sa Latino pevačem Bad Bunnyjem. Kendall i Bad Bunny zabavljali su se pa raskinuli, a sada nove informacije kažu da su ponovo zajedno!

Naime, US Weekly je potvrdio da se manekenka i pevač ponovo zabavljaju nakon raskida ali navode da skoro niko iz užeg kruga Kendall nije iznenađen: “Njeni prijatelji nisu nimalo iznenađeni što ona ponovo izlazi sa Bad Bunnyjem. Pretpostavljali su da će se to dogoditi jer ona ima naviku da se vraća bivšima. Ovo nije situacija u kojoj su oni 100% zajedno, opušteni su, ali su se družili nekoliko puta od raskida” – kaže insajder.

Iako njeno društvo nije posebno iznenađeno odlukom, izvor navodi: “Na kraju krajeva, ako je Kendall srećna, onda naravno podržavaju nju i osobu sa kojom odluči da se viđa. Još uvek nisu uvereni da je on “onaj pravi” za nju, ali ako se dobro ophodi prema njoj, onda ih podržavaju” – zaključili su.

 

 

 

 

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram