Ustaljeni zvezdani trio koji čine Stiv Martin, Selena Gomez i Martin Šort, kao Čarls, Oliver i Mejbel u sa četiri Emija nagrađenoj hit seriji “Samo ubistva u zgradi”, vraća nam se u trećoj sezoni od 26. septembra na STAR CHANNEL (četvrtkom u 22.00).

Novi slučajevi su pred ekipom detektiva amatera, koje je na zajedničkom “poslu” okupila jedino činjenica da su komšije u luksuznoj zgradi u otmenom delu Njujorka.

Kao i uvek, od misterija koje ih susreću na svakom koraku, jedino su uzbudljivije laži koje govore jedni drugima kako bi zataškali prave tragove, jer se ubica, možda, krije među njima.

Nova sezona Čarlsa, Olivera i Mejbel dovodi pravo na brodvejske daske. Nakon smrti njihovog prijatelja Bena Glenroja, motivisani pre svega misterijom njegovog iznenadnog kolapsa na sceni usred predstave, detektivski trio odlučuje da preuzme na sebe ulogu spasitelja pozorišnog komada.

Prirediće memorijalno prikazivanje u kom će oni odigrati glavne uloge. Naravno, u pozadini svega sprovešće i istragu o pravim uzrocima Benove smrti.

Veliko pojačanje u novom ciklusu serije koja je, između ostalih nagrada, ponela i mnogobrojne nominacije za Zlatni Globus, čine Meril Strip u roli Lorete, Pol Rad kao Ben Glenroj i Džesi Vilijams, zvezda serije “Uvod u anatomiju”.

PREMIJERA ZA BALKAN

SAMO UBISTVA U ZGRADI

(3. sezona)

Od 26. septembra, četvrtkom u 22.00

 

Originalni naslov: Only Murders in The Building

Sezona: 3 (2023)

Epizoda: 10

Dužina trajanja: 30 minuta

Žanr: komedija, krimi-drama, misterija

Ciljna grupa: 18-49

 

Glavne uloge:

Stiv Martin (Čarls Hejdn Sevedž)

Martin Šort (Oliver Putnam)

Selena Gomez (Mejbl Mora)

Meril Strip (Loreta Darkin)

Pol Rad (Ben Glenroj)

Džesi Vilijams (Tobert)

Foto: Patrick Harbron/Hulu