Uskoro ćemo moći da jedemo EdChup-kečap Eda Sheerana!

Uskoro ćemo moći da jedemo EdChup-kečap Eda Sheerana!

Mnoge zvezde uradile su nešto čudno ili napravile neki čudan proizvod, ali niko nikada nije napravio svoj kečap! Ali, nikad nije kasno ni za tako nešto! Tako je Ed Sheeran u saradnji sa njegovom omiljenom kompanijom za proizvodnju kečapa Heinz napravio ni manje ni više nego svoj EdChup!

U sredu, ovaj slavan pevač predstavio je reklamnu kampanju sa Heinz kečapom. Zanimljiva stvar jeste da ovaj slavan pevač ima tetovažu logotipa Heinz kompanije na ruci, što pokazuje ljubav prema brendu.

Brend Heinz saopštio da će kao deo kampanje ponuditi posebno izdanje njihovog kečapa sa novim imenom EdChup. One će biti dostupne u ograničenim zalihama, te ćemo morati požuriti da ih nabavimo.

„To je stvarno realno i moći ćete se vrlo brzo dočepati jednog od njih“, napisao je Sheeran na Instagramu kako bi objavio saradnju.

5. jun je nacionalni dan kečapa. Moglo bi se reći da je vreme za objavljivanje oglasa bilo savršeno!

Još samo da kečap sa potpisom Eda Sheerana stigne na police prodavnica na Balkanu i svi ćemo biti baš srećni. A do tada ako neko od vas uspe da nabavi flašicu kečapa obavezno nam javite utiske o proizvodu!

Tekst: Arijana @Tinis Land

Foto: Instagram