Samo nedelju dana nakon izbacivanja hit pesme ( za koju smo mogli da vidimo samo lyrics spot ) Justin Bieber i Ed Sheeran još jednom su udružili snage i snimili spot za pesmu ,,I Don’t Care” koji, kako mnogi kažu, izgleda bizarno. Ali koliko je pesma opčinila svet pokazuje podatak da je pesmaod kako su predstavili spot za nepuna 24 sata skoro skupila 10 miliona pregleda.

Spot je gotovo u potpunosti sniman u studiju, ispred zelenog ekrana, što je pevačima omogućilo da se otkače i prikažu svoje prave ličnosti na velikom platnu.

Justin Bieber i Ed Sheeran predstavili spot za pesmu ,,I don’t care”!

Justin Bieber i Ed Sheeran predstavili spot za pesmu ,,I Don’t Care”!

Od graciozne baletanske verzije Eda, do Justina u veličini kukuruza i odela sladoleda u kojem pevači plešu – u spotu zaista ne manjka zabave. U spotu ima živopisnih boja i pozadina – uključujući dugu, obojene prostorije i šumu sa dinosaurusima koji daju potpuno novo značenje izrazu ,,niski budžet”.

Ali rekli bismo da Bieber i Sheeran, očigledno nisu marili niti razmišljali mnogo o visoko budžetnoj produkciji i bili su više zainteresovani da se zabavljaju zajedno, što je upravo ono što je prikazano u pesmi – prevazilaženje socijalne anksioznosti time što ste u mogućnosti da budete sa voljenom osobom.

Priredila: Arijana Đokić

Foto: Instagram