Novi naslovi za tinejdžere u Vulkan izdavaštvu

Novi naslovi za tinejdžere u Vulkan izdavaštvu

Pošto se bliži letnji raspust, Vulkan YA je pripremio veliki broj novih knjiga za mlade. Izaberite omiljeni žanr i iskoristite slobodno vreme na najbolji način uz kvalitetne naslove koji su osvojili srca tinejdžera širom sveta!

I koji nam to novi naslovi za tinejdžere stižu iz Vulkan izdavaštva?

Da li je moguće zaljubiti se u nekoga koga znamo samo iz virtuelnog sveta onlajn dopisivanja? Odgovor krije savremena ljubavna priča pod nazivom 36 pitanja koja su mi promenila mišljenje o tebi. Hildi Sangster rešila je da doprinese nauci tako što će učestvovati u najnovijem psihološkom istraživanju i odgovoriti potpuno iskreno na 36 pitanja. S druge strane, Pol Bergin želi da zaradi džeparac odgovaranjem na pomenuta pitanja, a svrha studije ga ne zanima. Odgovarajući na ova pitanja, Hildi i Pol, dva stranca koja su se uporno trudila da sakriju od svih najbolnije tajne, plakali su, smejali se, gađali se stvarima, bežali, vraćali se i dovodili jedno drugo do ludila… Nisu ni primetili da im se možda, sasvim neočekivano, dogodila ljubav.

Drugi roman u ponudi, Neverovatna boja večnosti, pravi je izbor za sve radoznale čitaoce. Zajedno sa glavnom junakinjom imaćete priliku da istražite sve što niste znali o drevnim istočnjačkim tradicijama. Ovaj višestruko nagrađivani YA naslov o spoznaji života i smrti oduševiće vas već na prvim stranicama. Li Čen Sanders je srednjoškolka koja voli da crta i bojama izražava osećanja. Glavna podrška joj je njen najbolji drug Aksel, koji je savršeno razume. Kad se dogodi velika tragedija u porodici, Li će pokušati da se izbori s tugom na svoj način, sve dok ne počne da je posećuje misteriozna ptica raskošno crvene boje. Odluka da poseti baku i deku na Tajvanu i pokuša da otkrije sve što može o prošlosti porodice promeniće joj život.

Treća popularna knjiga za tinejdžere, Neke devojke su takve, jeste priča o izazovima odrastanja i situacijama s kojima smo se svi susreli. Da biste postali popularni u srednjoj školi, morate da uložite mnogo truda, ali kad preko noći ta popularnost nestane, stvarnost postaje mnogo teža. Pogotovo ako vam život zagorčava Strašna petorka. Kroz priču glavne junakinje, Redžine Afton, zakoračićete u srednjoškolski svet u kome morate uvek da budete spremni na sve, ako želite da ostanete na vrhu.

Ljubavna priča, drama ili tipičan srednjoškolski roman? Izbor prepuštamo vama. Jedno je sigurno – koji  god novi naslovi za tinejdžere da odaberete, nećete pogrešiti!