U nedelju uveče Justin Bieber na Instagramu je objavio provokativan post. Hoćemo li napokon dobiti novi album od pevača numere „Love-Yourself“?

Justin Bieber vratio se nakon duge pauze u muzici

Budući da je megastar u julu 2017. godine završio turneju „Purpose World Tour“ oko njega je neko vreme bilo muzički tiho. Ali preko društvenih mreža Jus je delio svojim fanovima uvid u njegov privatan život.

Na primer, Justin je pokazao svoju milionsku vilu u L.A.-u, koju je kupio kao novo ljubavno gnezdo za svoju suprugu Hailey Bieber i sebi. Dvoje ljubavnih golupčića također je svoju porodicu proširilo na dva mala psa i dve simpatične mačke.

Sve to je uticalo pozitivno na Justina koji je konačno napunio baterije. A nakon bezbroj koncerata da dugotrajnoj turneji to mu je baš bilo potrebno.

Kada je njegov kolega Ed Sheeran početkom godine zatražio saradnju, muzičar je odmah pristao. U maju je objavljena pesma „I Don’t Care“. U slučaju da ga još niste videli kliknite ovde, jer ovaj video spot je totalno lud! Nekoliko dana nakon crkvenog venčanja Justina i Hailey Bieber krajem septembru, objavio je početkom oktobra novu pesmu pod nazivom „10.000 sati“. Reč je o saradnji sa umetnicima Dan i Shay. Sva trojica se u pesmi zaklinju večnom ljubavlju i odanošću svojim partnerima. Naravno da svi fanovi s nestrpljenjem čekaju novi EP. A on može da stigne pre nego što ga svi očekuju!

Sada će Justin Bieber poludeti sa svojim albumom!

jevač je u nedelju uveče objavio sjajan post: „Ako ovaj post dobije 20 miliona lajkova, Justin Bieber izdaje svoj novi album pre Božića“. Napisao je i opis: „Delite, lajkujute, kopirajte moj tekst u vaše Storyje. Moram da vidim koliko ga želite. Skoro sam gotov, ali vaša podrška će me naterati da brže radim“.

Nakon 22 sata, post je imao 8,5 miliona lajkova, tako da Justinu ide baš dobro. I na kraju, ostalo je još malo vremena do Božića. Uz ogroman broj pratilaca koje pevač ima na društvenoj platformi Instagra,, cilj od 20 miliona lajkova takođe nije ništa neizvodljivo. U svakom slučaju, njegove kolege glasno podržavaju njegovu akciju. Na primer, DJ Khaled je napisao ispod  posta: „Idemo momci!“. A glumac Jaden Smith podržava  Justina rečima: „Odmah ću otvoriti drugi profil da bih opet lajkovao.“

Da li vam se već sviđa cela ova priča i akcija oko novog albuma?